SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

24h junnugolfille -tapahtumilla kerätty jo 600 000€

Seuroille26. Syyskuuta 2018

Valtakunnallinen 24h junnugolfille -tapahtuma järjestettiin tänä vuonna jo viidettä kertaa. Tapahtumaan osallistuneita seuroja oli tänä vuonna yhteensä 39, ja rahaa junnugolfille kertyi yhteensä yli 107 000 euroa.

Viiden vuoden aikana tapahtumiin osallistuneet seurat ovat onnistuneet keräämään yhteensä noin 600 000 euroa junnugolfin hyväksi. Tapahtumissa kerätyt varat on kohdistettu seuroissa junioritoiminnan kehittämiseen, mutta miten – sen ovat seurat saaneet määritellä itse.

Jyväs-Golfissa 24h junnugolfille -tapahtuma pelattiin tänä kesänä neljättä kertaa. Aiempien vuosien tapaan seuran junioritoimikunta oli päättänyt kohdistaa tapahtumassa kerätyt varat kaikille junioreille avoimen toiminnan lisäämiseen.

Jyväs-Golfissa 24h junnugolfille -tapahtumasta kerätyt varat mahdollistavat seuran jäsenjunioreille ilmaiset pelikierrokset koko kesän ajan. Junioreilta ei siis peritä kausipelimaksuja ja lisäksi tarjolla on kaikille avoimia golfharjoituksia.

”Jotta golfin pariin saadaan lisää junioreita, täytyy myös tarjota mielekästä tekemistä”, toteaa Jyväs-Golfin toiminnanjohtaja Pauli Hughes.

Jyväs-Golfissa tavoitteena on, että juniorien golfharrastus jatkuu myös alkuinnostuksen jälkeen. Siksi 24h junnugolfille -tapahtumassa kerätyillä varoilla pyritään tarjoamaan monipuolista tekemistä – avoimia treenejä ja maksutonta pelaamista.

Tapahtumalla on Jyväs-Golfissa ollut myönteinen vastaanotto myös jäsenistön keskuudessa. Jäsenet ovat osallistuneet ahkerasti keräykseen ja yhteisöllisyyden tunne seurassa on kasvanut.

”Se, että jotkut ovat valmiita pelaaman 24 tuntia jonkun toisten puolesta – se sytyttää!”, iloitsee Hughes.

Hughesin mielestä 24h junnugolfille -tapahtuman konsepti on loistava, ja kohde, johon varoja kerätään tärkeä. Monissa seuroissa 24h junnugolfille onkin jo muodostunut joka kesäiseksi perinteeksi. Tapahtuma järjestetään nykyisen keräysluvan puitteissa myös ensi kesänä.

Nyt onkin mahdollisuus antaa palautetta ja päästä vaikuttamaan ensi vuoden tapahtuman suunnitteluun!

Mitä siis voisimme yhdessä tehdä, jotta tapahtumaan saataisiin lisää seuroja mukaan ja juniorit saisivat entistä paremmat edellytykset golfin harrastamiseen?

Vaikka seurasi ei olisi osallistunut 24h junnugolf -tapahtumaan, voit antaa palautetta. Tieto siitä, miksi seurasi ei osallistunut, on meille myös tärkeä.

Kyselyyn voi antaa palautetta myös seuratoimijoiden ulkopuolelta.

24h junnugolfille -palautekyselyyn pääsee tästä.