SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Tunnethan golfarin kattavan vakuutusturvan?

Pelaajalle7. Maaliskuuta 2019

Golf on tutkitusti turvallinen harrastus – tuhatta pelituntia kohti sattuu vain 0,3 loukkaantumista. Ei kuitenkaan huolta jos jotain käy – Golfliiton jäsenseuran jäsenenä sinulle kuuluu kattava vakuutusturva.

Golfarin jäsenmaksuun kuuluvat vakuutukset sisältävät sekä tapaturma- että vastuuvakuutuksen. Molemmat ovat voimassa kaikkialla maailmassa. Tapaturmavakuutus Sporttiturva kattaa vamman hoitokulut 15 000 euroon saakka, ja vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon. Yleisimmin tämä tarkoittaa epäonnistuneen lyönnin aiheuttamaa vahinkoa esimerkiksi autolle.

TOIMI NÄIN, JOS TAPATURMA KÄY KENTÄLLÄ:

1. Ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari-palveluun puhelimitse tai sovelluksessa. Palvelu on avoinna Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa ja puhelimitse 0l00 5225 joka päivä klo 7-23.
2. Asiantuntija arvioi oireesi ja ohjaa sinut tarvittaessa suoraan oikeanlaiseen hoitoon. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät omahoito-ohjeet.
3. Saat tiedon, mitä Pohjola Vakuutuksen vakuutuksesi Pohjola Vakuutuksen vakuutusasiakkaana voit saada myös korvausratkaisun heti asioinnin aikana.

TOIMI NÄIN, JOS VAHINKO KÄY KENTÄLLÄ:

1. Pelaaja ilmoittautuu golfkentän toimistoon ja toimisto täyttää vastuuvahinkoilmoituksen sekä lähettää sen eteenpäin, jotta korvauskäsittely saadaan vireille.
2. Vastuuvahinkoilmoituksen voi ladata Golf.fi-sivulta Jäsenedut ja vakuutusturva

Jos haluaa soittaa vakuutusyhtiöön, Pohjola Vakuutuksen palvelunumero on 0303 0303, ja sieltä valitaan ’vastuuvahinko’-osio. Pohjola Vakuutuksen Vahinkoapu auttaa myös osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi

Ajankohtaiset tiedot, vakuutuksen tuoteselosteen sekä vahinkoilmoituksen voit ladata Jäsenedut ja vakuutusturva-sivuilta.