SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Tunnethan golfarin kattavan vakuutusturvan?

Pelaajalle7. Maaliskuuta 2019

Golf on tutkitusti turvallinen harrastus – tuhatta pelituntia kohti sattuu vain 0,3 loukkaantumista. Ei kuitenkaan huolta jos jotain käy – Golfliiton jäsenseuran jäsenenä sinulle kuuluu kattava vakuutusturva.

Golfarin jäsenmaksuun kuuluvat vakuutukset sisältävät sekä tapaturma- että vastuuvakuutuksen. Molemmat ovat voimassa kaikkialla maailmassa. Tapaturmavakuutus Sporttiturva kattaa vamman hoitokulut 15 000 euroon saakka, ja vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon. Yleisimmin tämä tarkoittaa epäonnistuneen lyönnin aiheuttamaa vahinkoa esimerkiksi autolle.

Tapaturman sattuessa on ensisijaisen tärkeää tietysti hakeutua hoitoon. Toiseksi täytyy tehdä vahinkoilmoitus, jotta korvauskäsittely saadaan vireille.

Helpoiten kaikki käy soittamalla OP:n uuteen Terveysmestari-palveluun, jonka kautta asiantuntija arvioi ja ohjaa oikeanlaiseen hoitoon sekä kertoo kuinka toimia.

Vahingon sattuessa täytyy tehdä vahinkoilmoitus, ja OP:n Vahinkoapu auttaa osoitteessa op.fi ja numerossa  0303 0303.

Ajankohtaiset tiedot, vakuutuksen tuoteselostuksen sekä vahinkoilmoituksen voit ladata Jäsenedut ja vakuutusturva-sivuilta.

Toimi näin, jos tapaturma käy kentällä:

  1. Ota yhteyttä Terveysmestariin puhelimitse tai sovelluksen chatissa.
  2. Asiantuntija arvioi oireesi ja ohjaa sinut tarvittaessa suoraan oikeanlaiseen hoitoon tai lääkärin etävastaanotolle. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät omahoito-ohjeet.
  3. Saat tiedon, mitä OP:n vakuutuksesi kattaa. OP:n vakuutusasiakkaana voit saada myös korvausratkaisun heti asioinnin aikana.

Palvelu on avoinna Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa ja puhelimitse 0100 5225 joka päivä klo 7-23.

Lähde: OP