SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Tunnethan golfarin kattavan vakuutusturvan?

Pelaajalle7. Maaliskuuta 2019

Golf on tutkitusti turvallinen harrastus – tuhatta pelituntia kohti sattuu vain 0,3 loukkaantumista. Ei kuitenkaan huolta jos jotain käy – Golfliiton jäsenseuran jäsenenä sinulle kuuluu kattava vakuutusturva.

Golfarin jäsenmaksuun kuuluvat vakuutukset sisältävät sekä tapaturma- että vastuuvakuutuksen. Molemmat ovat voimassa kaikkialla maailmassa. Tapaturmavakuutus Sporttiturva kattaa vamman hoitokulut 15 000 euroon saakka, ja vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon. Yleisimmin tämä tarkoittaa epäonnistuneen lyönnin aiheuttamaa vahinkoa esimerkiksi autolle.

TOIMI NÄIN, JOS TAPATURMA KÄY KENTÄLLÄ:

 1. Ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari-palveluun, jossa saat asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle. Terveysmestari-palvelu on avoinna Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa ja puhelimitse 0l00 5225 joka päivä klo 7-23.
 2. Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
 3. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
 4. Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.

TOIMI NÄIN, JOS VASTUUVAHINKO KÄY KENTÄLLÄ:

 1. Pelaajan tulee ilmoittautua golfkentän toimistoon, ja toimisto täyttää vastuuvahinkoilmoituksen sekä lähettää sen eteenpäin, jotta korvauskäsittely saadaan vireille.
 2. Vastuuvahinkoilmoituksen voi ladata tästä:
  Vastuuvahinkoilmoitus
  Ansvarsskadeanmälan
  Liability loss report

LISÄTIETOJA SIVULTA VAHINKOAPU.POHJOLA.FI JA POHJOLA VAKUUTUKSEN PALVELUNUMEROSTA 0303 0303.

KATSO TUOTESELOSTE:
VAKUUTUSTURVA 1.1.-31.12.2022
FÖRSÄKRINGSSKYDD 1.1.-31.12.2022
INSURANCE COVER 1.1.-31.12.2022

Ajankohtaiset tiedot, vakuutuksen tuoteselosteen sekä vahinkoilmoituksen voit ladata Jäsenedut ja vakuutusturva-sivuilta.