SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Torvet soivat Partner Cupissa

Pelaajalle6. Syyskuuta 2021

Golfliiton kumppani- ja sidosryhmätapahtuma Partner Cup pelattiin perjantaina 3.9. Pickala Golfissa. Alkaneesta syyskuusta huolimatta kolea aamu lämpeni mahtavaksi golfpäiväksi, pelaajat saivat nauttia upeassa säässä Seaside-kentän hyväkuntoisista väylistä ja nopeista griineistä.

Kisapäivä aloitettiin aamiaisella, varusteiden jaolla ja joukkueisiin jakautumisella. Kilpailuinfossa Golfiiton myynti- ja markkinointipäällikkö Kimmo Rantamäki esitteli kaikki pelaajat isolta näytöltä Kaartin soittokunnan fanfaariryhmän säestäessä. Kaarti oli jopa säveltänyt kaksi uutta fanfaaria kisan kunniaksi.

Osallistujat esiteltiin juhlavasti fanfaarien säestyksellä.

Partner Cupin teemana oli Itä–Länsi-ottelu, ja sen mukaisesti pelaajat oli jaettu joukkueisiin kotiseuran sijainnin perusteella oman kaupungin tai kunnan kartalla. Molempiin joukkueisiin kuului 24 pelaajaa, joten mukana oli kaikkiaan 48 Golfliiton kumppania ja sidosryhmien edustajaa. Pelimuotona oli tasoituksellinen reikäpeli Best Ball, jossa parit ottivat mittaa toisistaan.

Aamun viileydestä huolimatta urheilujuhlan tuntua nostattivat myös kapteenien kannustuspuheet. Strategia oli selvä molemmilla joukkueilla – vain voitto kelpaisi.

Ohjatun lämmittelyn jälkeen yhteislähtö siivitti pelaajat matkaan. Varsinaisen reikäpelikilpailun ohessa kentälle lisäohjelmaa toivat erikoiskilpailut, kuten ”Beat the Pitkänen”, jossa Team Finland -valmentaja Jussi Pitkänen haastoi pelaajat lähimmäs lippua -kisaan.

Ryhmät päivittivät tuloksensa mobiiliin, ja pistetilannetta pystyi seuraamaan livenä. Alku oli erittäin tasainen, mutta kierroksen edetessä Itä alkoi saada yhä vahvemman otteen tulostaulusta. Muutaman tasaisen ottelun kääntyminen loppusuoralla ratkaisi tilanteen selvästi Idän joukkueelle luvuin 8-4. Mahtavan ilmoja hipovan Partner Cup-voittopokaalin noutivat joukkueen puolesta kapteenit Ari Koski, Olli Alanen ja Mauri Mikkonen.

Hymyt loistivat kuitenkin kaikkien kasvoilla onnistuneen golfpäivän jälkeen eikä kenenkään tarvinnut lähteä kotiin tyhjin käsin, siitä pitivät huolen useat erikois- ja arvontapalkinnot.

”Haluan kiittää kaikkia kumppaneita ja tapahtumaan osallistuneita erinomaisen mukavasta golfpäivästä!” sanoitti Kimmo Rantamäki tunnelmia palkintojenjaon päätteeksi.

Itä vei voiton Lännestä vuoden 2021 Partner Cupissa.