SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Suomessa on pelattu nyt yli kaksi miljoonaa WHS-tasoituskierrosta

Pelaajalle11. Elokuuta 2021

Sinustako kauden miljoonannen tasoituskierroksen pelaaja?

Vuonna 2020 Suomessa pelattiin noin 1 250 000 WHS-tasoituskierrosta. Tämän vuoden osalta tasoituskierroksia on nyt kirjattu lähes 800 000, joten kahden miljoonan WHS-tasoituskierroksen raja on mennyt rikki.

”Viime vuonna tähän mennessä oli palautettu 830 000 tasoituskierrosta. Vauhti on kuitenkin kiihtynyt ja heinäkuussa pelattiin 20 000 tasoituskierrosta enemmän kuin vuotta aikaisemmin, yhteensä 283 000”, kertoo Aarni Nordqvist.

Suomi siirtyi maailmanlaajuiseen WHS-tasoitusjärjestelmään helmikuussa 2020. Siitä lähtien pelaajat ovat erittäin aktiivisesti ja suurella mielenkiinnolla tarkastelleet tasoituksiaan. Järjestelmän hyödyt ovat saaneet pelaajilta kiitosta, erityisesti keskiarvolaskennan ketterämpi reagointi muutoksiin ja lyhyempien tasoituskierrosten hyväksyminen kaiken tasoisilta pelaajilta.

”Digitaalisten tuloskorttien käyttö on yhä yleisempää ja niiden käyttö on tänä vuonna kasvanut entisestään. Yli puolet tasoituskierroksista jätetään digitaalisen tuloskortin kautta”, Aarni Nordqvist toteaa.

Vaikka reilun vuoden aikana tasoitusjärjestelmä on tullut monelle tutuksi niin asiaan liittyviä kysymyksiä tulee edelleen Golfliiton eBirdie-tukeen.

”Olemme tänä vuonna vastaanottaneet eBirdie@golf.fi:hin yli tuhat palvelupyyntöä. Suurin osa näistä liittyy kuitenkin tasoitustietojen siirtymiseen vanhasta seurasta uuteen sekä esimerkiksi tänä vuonna lanseerattuun digi Green Cardiin, joita on rekisteröity lähes 15 000”, Aarni Nordqvist summaa.

Elokuun aikana kirjataan varmasti tämän vuoden miljoonas tasoituskierros. Kuten viimekin vuonna, myös tänä vuonna Golfliitto tulee huomioimaan miljoonannen tasoituskierroksen pelaavan henkilön.

”Elo-syyskuun vaihteessa selviää, kuka tämä onnekas pelaaja on”, myhäilee Aarni Nordqvist.

Lisätietoja,
Aarni Nordqvist, asiantuntija – tietopalvelut
+358 40 539 5903 / aarni.nordqvist@golf.fi