SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Sector Alarmista Suomen Golfliiton virallinen yhteistyökumppani

Pelaajalle3. Huhtikuuta 2019

Kodin turvapalveluja tarjoava Sector Alarm Oy ja Suomen Golfliitto ry aloittavat yhteistyön. Yhteistyön pääpaino on edistää kotien turvallisuutta ja siten tukea huoletonta harrastamista.

”Yksi Suomen suurimmista lajiliitoista on Sector Alarmille kiinnostava kumppani. Golfliitto edistää positiivista, aktiivista vapaa-ajan harrastamista, me taas tarjoamme huolettomuutta harrastamiseen ja vapaa-aikaan sekä turvallisuuden tunnetta ihmisten elämään joka päivä”, sanoo Suomen Sector Alarmin toimitusjohtaja Fredrik Markelin.

”Golf on harrastus, jonka parissa tulee usein vietettyä pitkiä aikoja poissa kotoa. Yhteinen tavoitteemme on, että harrastuksesta voi nauttia kaikessa rauhassa, kun kodit ja vapaa-ajan asunnot on suojattu paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta”, Markelin jatkaa.

”Meille on tärkeää, miten Sector Alarmin tarjoama palvelu omalta osaltaan tuo mielenrauhaa ja antaa vapauden keskittyä harrastamiseen ja liikkumiseen luonnossa”, kertoo Golfliiton Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki.

”Yhteistyö Sector Alarmin kanssa vahvistaa Golfliiton jäsenien etutarjontaa. Jäsenemme ovat jo hyvin vakuutettuja, nyt voimme tarjota jäsenillemme vielä lisää mahdollisuuksia turvallisempaan vapaa-aikaan – ja myös arkeen”, Rantamäki sanoo.

Golfareiden aloituspaketti kameralla tarjoushintaan TÄSTÄ.

Lisätietoja
Sector Alarm Oy
Toimitusjohtaja Fredrik Markelin
050 5287038 / fredrik.markelin@sectoralarm.fi

Golfliitto
Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki
050 541 7577 / kimmo.rantamaki@golf.fi