SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Miljoona tasoituskierrosta rikki!

Pelaajalle4. Syyskuuta 2020

WHS-järjestelmään siirtyminen nosti tasoituksen vahvasti esiin ja puheenaiheeksi

Suomi siirtyi maailmanlaajuiseen WHS-tasoitusjärjestelmään helmikuussa ensimmäisten joukossa Euroopassa ja pelaajat ovat erittäin aktiivisesti ja suurella mielenkiinnolla tarkastelleet tasoituksiaan.

Meneillään oleva golfbuumi heijastuu ennätyslukemiin kasvaneiden pelaaja- ja kierrosmäärien lisäksi myös tasoituskierroksiin, ja 30.8. pelattiin Suomessa jo kauden miljoonas tasoituskierros!

Golfliitto kartoittaa parhaillaan kuka miljoonannen kierroksen pelasi, ja hänet tullaan huomioimaan yllätyslahjalla.

”Hurja luku! Tasoitus kiinnostaa ja on merkittävä, harrastusta rikastuttava asia isolle osalle golfareista. Kasvava trendi oli nähtävissä jo viime vuonna, kun aloimme tiedottamaan WHS-siirtymästä”, Aarni Nordqvist kertoo.

Kaudella 2019 pelattiin yhteensä vajaa kolme miljoonaa kierrosta, joten siihenkin suhteutettuna tasoituskierroksia on pelattu valtavasti. Taustalla on golfbuumin lisäksi WHS-järjestelmän useat hyödyt, kuten keskiarvolaskennan ketterämpi reagointi muutoksiin ja lyhyempien tasoituskierrosten hyväksyminen kaiken tasoisilta pelaajilta.

”Tasoituskierrosten pelaaminen on entistä helpompaa ja tasoitus heijastaa nyt paremmin nykyistä pelitaitoa”, Aarni Nordqvist summaa.

Lisätietoja,
Aarni Nordqvist, asiantuntija – tietopalvelut
+358 40 539 5903 / aarni.nordqvist@golf.fi