SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Holiday Club on Golfliiton uusi pääyhteistyökumppani – golf on yhteinen ilo ja hyvinvoinnin lähde!

Pelaajalle28. Helmikuuta 2024

Golf on lajina Suomessa ollut kasvussa viime vuosina ja pystynyt innostamaan erityisesti nuoria aikuisia lajin pariin. Yksi selitys on, että lajin aloittamisen kynnys on madaltunut. Lisäksi merkittäviä tutkimustuloksia golfin terveydellisistä hyödyistä on tullut julki. Golfliitossa halutaankin tuoda lajin terveysvaikutuksia entistä vahvemmin esille. Yhteistyö Holiday Clubin kanssa erinomainen mahdollisuus kertoa, kuinka golf tekee hyvää.

”Olemme yhteistyöstä erittäin innoissamme. Golfin ytimessä on, että se on mitä parhainta vapaa aikaa ja liikuntaa kaiken ikäisille. Holiday Club on tarjonnut monelle suomalaiselle mahdollisuuden tutustua lajiin ja nauttia siitä samalla kun nauttii muista hyvinvoinnin palveluista. Näkisin, että yhteistyömme on monelta kantilta ns. hole-in-one”, iloitsee myynti- ja markkinointipäällikkö Kimmo Rantamäki Golfliitosta.

Holiday Clubilla on useita omia erinomaisia golfkenttiä kolmessa kohteessa: Vuokatissa Katinkullassa, Saimaan Rauhassa Lappeenrannassa, Imatran kupeessa ja Kuusamon Tropiikissa Rukan läheisyydessä. Myös useiden muiden Holiday Club -lomakohteiden välittömässä läheisyydessä on golfkenttiä.

”Meillä pelaajat rentoutuvat kylpylässä, ravintoloissa ja useiden muiden aktiviteettien ja hyvinvointipalveluiden äärellä päivän pelien jälkeen. Yhdessä Golfliiton kanssa haluamme edistää monipuolisesti ihmisten aktiivista lomailua ja hyvinvointia ja toivotamme kaikki tervetulleiksi upeisiin kohteisiimme pelaamaan ja viihtymään”, sanoo Holiday Club Resortsin Suomen resorteista vastaava Apa Salmi.

Lisätiedot:

Kimmo Rantamäki, Golfliitto, Head of Sales and Marketing
+358 50 541 7577 / kimmo.rantamaki@golf.fi

Apa Salmi, Holiday Club, Director Spa Resort Operations
+358 (0)50 63700 / apa.salmi@holidayclub.fi

Golf | Tutustu kohteisiimme ja varaa golfloma | Holiday Club 

Holiday Club Resorts on yksi Suomen johtavista matkailutoimijoista. Holiday Clubin yli 30 lomakohteeseen kuuluu kahdeksan tunnettua kylpyläresorttia sekä yli 2200 loma-asuntoa Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa. Resortit tarjoavat kylpyläelämysten lisäksi laajan valikoiman liikunta- ja vapaa-ajan aktiviteetteja sekä ravintolapalveluita. Kohteissa vierailee yli miljoona lomailijaa vuosittain ja oman lomaviikon omistajia on yli 120 000. Holiday Clubin omistaa intialaiseen Mahindra&Mahindra monialakonserniin kuuluva Mahindra Holidays & Resorts India Ltd.

Suomen Golfliitto on suomalaisten golfseurojen kattojärjestö ja lajin keskeinen toimija Suomessa. Golfliitto on yksi maan suurimmista lajiliitoista yli 150 000 pelaajallaan. Jäsenseuroja on 132.