SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfpiste hakee kesätoimittajaa

PelaajalleSeuroille24. Maaliskuuta 2016

Golfpiste etsii golfia tuntevaa sujuvasanaista kirjoittajaa, jota houkuttaa mahdollisuus työskennellä Suomen johtavassa golfmediassa osana innostavaa työyhteisöä.

Golfpiste hakee riveihinsä toimitustyön perusteet hyvin hallitsevaa kesätoimittajaa. Toimittaja työskentelee osana Golfpisteen toimitusta, joka vastaa Golflehden, Golfpiste.comin ja Golf.fi:n toimituksellisista sisällöistä sekä Suomen Golfliiton viestinnästä.

Tarjolla on näköalapaikka Suomen johtavan golfmedian ja golftoimialan viestinnän ytimessä, vireässä, sitoutuneessa ja positiivisen ilmapiirin työyhteisössä.

Työn menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä on vähintään kohtuullinen golfin lajituntemus. Kesätoimittajan on hallittava erilaisten tekstien ja juttutyyppien kirjoittaminen itsenäisellä otteella ja toisinaan tiiviissä työrytmissä. Työ edellyttää ajokorttia sekä valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Valokuvaus- ja kuvankäsittelytaidot sekä media-/viestintäalan osaaminen ja koulutus lasketaan eduksi.

Kesätoimittajaa haetaan ensisijaisesti ajanjaksolle 1.5.–31.8., mutta työssä on mahdollista aloittaa myös aikaisemmin. Kesätoimittajan työpiste sijaitsee Golfpisteen ja Otavamedian toimitiloissa Helsingin Pasilassa, osoitteessa Maistraatinportti 1.

Vapaamuotoinen työhakemus tulee lähettää sähköpostitse 3.4.2014 mennessä toimituspäällikkö Jere Jaakkolalle.

Lisätiedot ja työhakemukset:

Jere Jaakkola
040-547 9554
jere.jaakkola(a)golfpiste.com