SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfmessuilta Tokioon – unelmamatka olympialaisiin arvottu!

Pelaajalle4. Huhtikuuta 2019

Helsinkiläinen Jenni Haakana voitti Golfliiton messuarvonnasta unelmamatkan Tokioon seuraamaan olympiagolfia heinä-elokuussa 2020. Ainutlaatuiseen matkaan sisältyy lennot Helsinki-Tokio-Helsinki, hotellimajoitus aamiaisella sekä olympiagolfliput. Matkan arvo on yhteensä noin 4000 €.

Haakana ei ollut aluksi uskoa onneaan voittopuhelun saatuaan.

”Uskomatonta, en ole koskaan voittanut mitään. Olen kyllä tehnyt holarin, ja käyn joka kesä ikuistamassa pallon Paloheinän seinällä. Mutta tämä on ehdottomasti suurempi juttu!”, hän naureskeli.

Haakana suoritti Green Cardin vuonna 2007 ja pelaa Porvoo Golfissa tasoituksella 28. Kierrokset ovat vähentyneet reiluun kymmeneen vuodessa nuorten lasten takia.

”Golf on minulle etenkin omaa aikaa ystävien kanssa, vaihdamme samalla kuulumisia pelin lomassa. Toivottavasti perhe aktivoituu tulevaisuudessa.”

GoExpo ja Golfmessut kuuluvat Haakanan perheen perinteiseen kevätretkeen.

”Pojat käyvät testaamassa kaikkia lajeja, miestäni kiinnostavat etenkin triathlon-uutuudet ja minua golfosasto. Nyt mukaan tarttui pieniä hankintoja. Suomi Golf-osastolla pojat innostuivat Darts-tarratauluihin lyömisestä, ja samalla minä osallistuin arvontaan heidän puolestaan.”

Tokiossa häntä kiinnostaa erityisesti miesten kisa. Kilpagolfia tulee seurattua satunnaisesti, isot kisat tarkemmin. Rion olympialaisiakin tuli vilkaistua, joten vähän on tiedossa mikä Japanissa odottaa.

”Luonnollisesti todella innoissani olen lähdössä reissuun. Mietinnässä on vielä kuka voisi lähteä mukaan, ja onhan tässä vielä aikaakin 1,5 vuotta! Lapsille vaatinee ainakin isoja tuliaisia, kun heidän puolestaan arpalipukkeen täytin”, Haakana ennakoi hymyillen.

Tokion olympiamatkojen virallisena järjestäjänä toimii Elämysmatkat. Virallinen olympiamatkojen myynti alkaa toukokuussa.

”Elämys onnittelee voittajaa! Tokion olympialaiset tulevat olemaan unohtumaton elämys golfin ystäville. Kisavoittaja pääsee nauttimaan kaikkien aikojen olympiakisoista Golfliiton ja Elämyksen uuden yhteistyön myötä. Tämä on hieno konkreettinen ensiaskel yhteisellä taipaleella”, toimitusjohtaja Jussi Viskari kertoo.

Olympialaiset järjestetään Tokiossa 24.7.-9.8.2020.