SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliitto ja Cognizant jatkavat ja laajentavat yhteistyötään

Pelaajalle30. Toukokuuta 2024

Tänä vuonna Cognizant ja Golfliitto syventävät menestyksekästä yhteistyötään keskittymällä seuraavan sukupolven golflahjakkuuksiin. Yhteistyössä painottuvat erityisesti tyttö- ja juniorigolfin tukeminen sekä Team Finlandin eli golfmaajoukkueen pääyhteistyökumppanuus.

”Hyvinvoinnin ja tasa-arvoisten mahdollisuuksien edistäminen kilpaurheilussa on tärkeää Cognizantille samalla tavoin kuin panostaminen naisten ja nuorten lahjakkuuksien tulevaisuuteen teknologiassa. Cognizant on omistautunut sijoittamaan nuoriin lahjakkuuksiin, jotka edustavat tulevaisuutta sekä teknologiassa että kilpaurheilussa”, kommentoi Toomas Kalpio, Cognizant Finlandin myyntijohtaja.

Yhteistyön myötä alle 16-vuotiaiden kansainvälinen Finnish International Junior Championship -kilpailu saa uuden nimen, ja tunnetaan nyt Cognizant Cupina. Kilpailu pelataan kesäkuun lopussa Kotkan Kymen Golfissa.

Golfliiton ensisijainen tavoite yhteistyössä on tukea nuorten lahjakkuuksien kehitystä kohti seuraavaa tasia. Kaikista junioreista ei tule ammattilaisia, mutta golf opettaa monia elämän taitoja ja edistää tutkitusti fyysisesti aktiivista elämäntapaa. Junioritoimintaa tukemalla ja kansallisen kilpailemisen mahdollistamisella Golfliitto sitoutuu parantamaan hyvinvointia ja hyödyntämään urheilua positiivisena yhteisöllisenä työkaluna.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta Cognizantin kanssa, ja uusi painotus tuo lisää mahdollisuuksia edistysaskeliin tälläkin saralla”, lisäsi Kimmo Rantamäki, Golfliiton markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö.

Kimmo Rantamäki ja Toomas Kalpio kättelevät yhteistyön merkiksi.