SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Feelback Group Suomen Golfliiton pääyhteistyökumppaniksi

Pelaajalle23. Tammikuuta 2020

Uusi strateginen kumppani vahvistaa Golfliiton tiedolla johtamista

Golfliitto haluaa olla tiedolla johtamisen edelläkävijä suomalaisessa urheilukentässä. Tätä tavoitetta tukemaan Golfliitto ja Feelback Group solmivat useampivuotisen yhteistyökumppanuuden. Sopimuksen myötä Golfliitto saa lisäresursseja ja osaamista, jolla golfyhteisöjä voidaan tukea ja lajia kasvattaa entistä paremmin tutkimuspalveluja hyödyntäen.

Feelback Group on yksi Suomen suurimmista tutkimustaloista, jonka tukijalkoina ovat asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuksen mittaaminen.

“Feelback Groupilla on vahva tahto auttaa viemään golftoimialaa eteenpäin. Tavoitteemme on jalostaa tietoa koko Suomi Golfin menestykseksi. Golfliitto on tehnyt esimerkillistä työtä tiedolla johtamisessa jo pidempään, joten yhteinen intressi löytyi nopeasti”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen.

“On hienoa aloittaa yhteistyö. Feelback Group on liitolle luonnollinen kumppani, joka vahvistaa meidän strategianmukaista toimintaa”, iloitsee Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen.

Golfliiton Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki näkee Feelback Groupin loistavana lisänä kumppaniverkostoon.

“Voimme heidän avullaan kehittää toimintaamme monipuolisesti luotettavaan tietoon pohjautuen. On hienoa huomata, miten intohimoisesti Feelback Group tekee työtään, kasvaa ja kehittyy – aivan kuten Suomi Golfkin.”

Tutkimuspalvelut räätälöidään palvelemaan erityisesti golfyhteisöjen henkilöstöä, valmennus- ja kilpailutoimintaa, OTO-verkostoa, lajimarkkinointia ja kumppanuuksia. Tarkoitus on myös lisätä tutkimusten automaatiota.

Lisätietoja: Feelback Group, toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen, +358 400 688 699, www.feelback.com
Suomen Golfliitto, Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki, +358 50 541 7577