SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

eBirdie-systeemissä huoltokatko 

Pelaajalle10. Maaliskuuta 2021

Golfliiton keskusrekisterijärjestelmän ja jäsensovelluksen siirtyessä uuden palvelukumppanin ylläpidettäväksi kaikissa eBirdie-systeemin palveluissa on huoltokatko, joka alkaa perjantaina 12.3.2021 klo 09:00 ja päättyy keskiviikkona 17.3.2021 klo 23:59.

Huoltokatkon aikana eBirdie-sovellus ja keskusrekisterijärjestelmä eBirdie-palvelu sekä sen rajapintapalvelut eivät ole käytettävissä.

Pelaajien on hyvä huomioida, etteivät tuona aikana syötetyt tasoituskierrokset mene tasoituslaskentaan. Golfliitto suosittelee, että tasoituskierroksia syötetään vasta huoltokatkon päättymisen jälkeen.

Myöskään omassa seurajärjestelmässä näkyvät WHS-tasoitustiedot eivät päivity huoltokatkon aikana.

Seuroja on ohjeistettu hallinnoimaan uusien pelaajien jäsentietoja järjestelmissä huoltokatkon päättymisen jälkeen.

eBirdie-sovelluksen asiakastuki löytyy tuttuun tapaan osoitteesta ebirdie@golf.fi ja teknisiin ongelmiin apua antaa jatkossa uusi palveluntarjoaja HiQ.

”Huoltokatkon aikana siirrämme ydinpalvelumme HiQ:n ylläpidettäviksi. Käyttökatkon pituudella varmistamme, että järjestelmät toimivat moitteettomasti. Pelikauden vielä odottaessa alkamistaan huoltokatko ei kuitenkaan juuri vaikuta golfareihin”, Golfliiton tietopalvelujen asiantuntija Aarni Nordqvist kertoo.