SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Digitaaliset golfin säännöt nyt myös suomeksi!

Pelaajalle31. Heinäkuuta 2019

Golf digitalisoituu ja Suomen Golfliitto on tuonut pelaajien saataville golfin säännöt suomen kielellä käyttäjäystävällisessä digitaalisessa muodossa. Suomi on yhdestoista kieli, jolle sovellus on käännetty.

Sääntöihin ja golfarille suunnatun Pelaajan oppaan sisältöön voi tutustua joko lataamalla R&A:n ilmaisen ”Rules of Golf 2019” sovelluksen tai menemällä R&A:n virallisille sääntösivuille . Suomenkieliset säännöt saa näkyviin, kun valitsee valikosta tai vaihtaa sovelluksen asetuksista (settings) kieleksi suomen.

”Digitaalinen golfin sääntökirja ja Pelaajan opas ovat mainio ja kätevä tapa pitää säännöt pelaajan ulottuvilla kentällä tai sen ulkopuolella. Käytettävissä on tekstin lisäksi myös kuvia ja suomeksi tekstitettyjä videoita, jotta pelaajalle jäisi selkeä käsitys siitä mitä sisällöllä tarkoitetaan”, kertoo sääntöjen suomenkielisestä tuotannosta vastaava Golfliiton asiantuntija Mika Wikström.

Sääntöihin liittyvän muun digitaalisen aineiston käännöstyötä jatketaan ja digisäännöt tulevat pian saataville myös Golfliiton ja golfseurojen omaan eBirdie -sovellukseen.

Lisätietoja antavat:

Mika Wikström
Asiantuntija – säännöt ja it
mika.wikström@golf.fi

Aarni Nordqvist
Asiantuntija – tietopalvelut
aarni.nordqvist@golf.fi