SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Porin Golfkerho Vuoden satakuntalainen urheiluseura

GolfliittoSeuroille10. Helmikuuta 2018

Tunnustus jaettiin Porin Golfseuralle lauantaina Satakunnan urheilugaalassa.

Porin Golfseura palkittiin lauantaina Satakunnan Urheilugaalassa vuoden Urheiluseurana. Yli 1500 jäsenen seura on rakentanut golfille vankan aseman paikkakunnalla. Se on yksi Satakunnan suurimmista urheiluseuroista ja tarjoaa erinomaiset puitteet harrastamiseen ja kilpailemiseen Kalafornian golfkentällä.

Seura on kehittänyt määrätietoisesti harjoitus- ja peliolosuhteita ja panostanut voimakkaasti myös uusien harrastajien hankkimiseen avaamalla muun muassa kaikille avoimen 9-reikäisen jokamieskentän.

Kuva: Matti Kyytinen.

PGK:n kilpapelaajat saavuttivat kaudella 2017 kaksi SM-mitalia. Seura myös järjesti Finnair Junior Tourin -finaalikilpailun kentällään. Seura tekee mittavaa yhteistyötä alueen koulujen, Porin kaupungin ja paikallisten yritysten kanssa.

Osoituksena laadukkaasta, tavoitteellisesta ja ohjelmallisesta nuoristyöstä Porin Golfseuralle on myönnetty Golfliiton Laatuseura ja Sinettiseura -tunnukset.

PGK on kerännyt myös muita huomionosoituksia, kuten Suomen Vuoden Golfseuran palkinnon vuonna 2014.

Toiminnanjohtaja Ville Tuovinen luonnehtii lauantaina Satakunnan urheilugaalassa jaettua palkintoa arvokkaaksi tunnustukseksi golfille lajina ja PGK:lle pitkäjänteisestä työstä, johon ovat osallistuneet niin vapaaehtoiset seuraihmiset ja luottamushenkilöt kuin myös palkattu henkilökunta.

”Yhteisistä ponnistuksista nöyrin kiitos ja onnittelut kaikille heille ja samalla myös koko jäsenistölle ja kaikille yhteistyötahoille. Tästä on hyvä ponnistaa valoisalta näyttävään tulevaisuuteen”, Tuovinen sanoo.