SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Liikuntaneuvojaksi oppisopimuksella

GolfliittoPelaajalleSeuroille1. Syyskuuta 2016

Suomen Golfliitto palkkaa liikuntaneuvojan oppisopimuskoulutukseen henkilön toteuttamaan liiton tyttögolfprojektia 1.11.2016 alkaen.

Suomen Golfliitto ry palkkaa liikuntaneuvojan oppisopimuskoulutukseen toteuttamaan liiton tyttögolfprojektia alkaen 1.11.2016. Projekti kestää vuodelle 2019 ja työllistyminen projektin jälkeen on mahdollista. Työpisteenä ja opiskelupaikkana toimii Varalan urheiluopisto Tampereella ja osittain Suomen Golfliiton toimisto VALO-talolla Helsingissä.

Työsuhteen aikana opiskelet oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi Varalan urheiluopistossa ja työskentelet Golfliiton tyttögolfhankkeessa. Järjestät tyttögolfleirejä ja ohjaajakoulutuksia sekä avustat eri tapahtumissa, kuten Golfliiton kouluohjelman Draivia kouluun! -tapahtumissa ja valmistelet kansallista golfviikkoa.

Ohjaus- ja valmennustoiminnan työssäoppimisen suoritat pääsääntöisesti Tampereen Liikkuva koulu -ohjelmassa koululaisten parissa työskennellen.

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan lasten liikuttamiseen ja lajiliittotyöhön.

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta työotetta, sosiaalisuutta, oma-aloitteisuutta sekä aitoa kiinnostusta lasten liikuntaan. Annamme täyden tuen opintojen suorittamiseen sekä mentoroinnin.

Työsuhde on määräaikainen ja työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työn luonne vaatii mahdollisuutta työskennellä joitakin iltoja ja viikonloppuja.

Jos olet kiinnostunut työtehtävästä ja olet mielestäsi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si 6.10.2016 mennessä sähköpostilla: aleksi.valta@golf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa seurapalvelupäällikkö Aleksi Valta
puh. 040 820 5425.