SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Kesäksi Golfliittoon töihin?

GolfliittoPelaajalleSeuroille20. Huhtikuuta 2017

Suomen Golfliitolla on tarjolla kesätöitä esimerkiksi liikunta-alan opiskelijalle tai nuorelle, joka on kiinnostunut työskentelemään liikuntajärjestössä.

Oletko esimerkiksi liikunta-alan opiskelija ja etsit mielenkiintoista kesätyöpaikkaa, jossa pääset työskentelemään ihmisten kanssa liikuntajärjestössä? Suomen Golfliitto hakee toimistolleen Helsinkiin

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme oma-aloitteista ja järjestelmällistä henkilöä toimimaan toimistomme asiakaspalvelutehtävissä, toimistotöissä ja myös käytännön tehtävissä kentällä (leirit, messut ja kilpailut).

Tartut työhön oma-aloitteisesti reippaalla ja positiivisella asenteella ja osaat toimia tehokkaasti myös kiireessä. Teet huolellisesti tavanomaisia toimistotöitä ja hallitset MS Office -ohjelmien käytön. Golftoimialan tuntemus ja ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä eduksi.

Tehtävä on hyvä mahdollisuus esimerkiksi liikunta-alan opiskelijalle tai nuorelle, joka on kiinnostunut työskentelemään liikuntajärjestössä. Pääset myös hyödyntämään kielitaitoasi. Mikäli suoriudut tehtävistäsi hyvin, on mahdollista, että käytämme palveluitasi myös kesän jälkeen.
Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.4.2017 mennessä: https://www.lyyti.in/Kesatyontekija_2017_5065

Lisätietoja tehtävästä:

Talouspäällikkö Emilia Ottela, emilia.ottela(@)golf.fi, gsm. 044 366 9633
Seurapalvelupäällikkö Aleksi Valta, aleksi.valta(@)golf.fi, gsm. 040 820 5425

Palkka: TES:n mukaan
Suomen Golfliitto ry (www.golf.fi) toimii Suomen golfseurojen valtakunnallisena keskusjärjestönä ja alueiden toiminnallisena yhdyssiteenä. Golfliittoon kuuluu 131 jäsenseuraa, joissa on yli 140 000 jäsentä.