SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Kansallinen Golfviikko kutsuu jälleen kaikki kokeilemaan golfia

Aloita golfGolfliittoPelaajalleSeuroille1. Kesäkuuta 2017

Jo viidettä kertaa järjestettävän golfkenttien yhteisen lajimarkkinointiponnistuksen teemana on naisten golf.

Suomen golfyhteisöjen yhteinen lajimarkkinointiponnistus, Kansallinen Golfviikko, järjestetään 5.–11. kesäkuuta ympäri maata. Teemaviikko kutsuu kaikki golfista kiinnostuneet golfkentille tutustumaan monipuoliseen luontoliikuntalajiin.

Jo viidettä kertaa järjestettävää Golfviikkoa koordinoi Suomen Golfliitto yhdessä kumppaniensa kanssa. Pääosassa ovat kuitenkin golfseurat ja seurojen aktiivit. Tänäkin vuonna reilusti yli puolet Suomen 131 golfseurasta järjestää teemaviikon mukaista ohjelmaa. Golfviikko on tavoittanut vuosittain valtakunnallisesti jopa viisi tuhatta uutta golfaria.

Golfviikko on suunnattu kaikille lajista kiinnostuneille, mutta erityisesti naisille suunnattua ohjelmaa on tänä vuonna poikkeuksellisen paljon. Golfviikon ensisijaisena kohderyhmänä ovat tällä kertaa naiset.

Golfissa on paljon naisiin vetoavia elementtejä kuten estetiikka, luonnossa liikkuminen ja sosiaalinen kanssakäyminen.

”Naisten golf on yksi Golfliiton strategisista painopisteistä. Tavoitteena on saada golfkentille yli 10 000 uutta naispelaajaa vuoteen 2020 mennessä”, sanoo Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen.

”Toisin kuin usein ajatellaan, golfissa on paljon naisiin vetoavia elementtejä kuten estetiikka, luonnossa liikkuminen ja sosiaalinen kanssakäyminen”, säestää puolestaan Golfliiton seurakonsultti Aarni Nordqvist.

Golfviikko huipentuu naisten sunnuntaihin, jolloin noin 50 kentällä järjestetään samanaikaisesti Kaveri mukaan – Golf tutuksi -tapahtuma, jossa naiset tuovat golfia vielä harrastamattomia ystäviään ja sukulaisiaan kentille.

Katso Golfviikon seurakohtainen ohjelmatarjonta Golf.fi:n Golfviikko-alasivulta.