SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Haku Puolustusvoimien urheilukouluun käynnissä 1.6. asti

GolfliittoKilpagolfPelaajalle17. Toukokuuta 2017

Vapaaehtoinen erikoisjoukko tarjoaa hyvät puitteet varusmiespalvelun ja golfvalmentautumisen yhdistämiseen.

Varusmiespalvelun suorittaminen on kansalaisvelvollisuus nuorille miehille. Näin myös golfareille. Puolustusvoimien urheilukoulu on vapaaehtoinen erikoisjoukko, joka tarjoaa hyvät puitteet varusmiespalvelun ja valmentautumisen yhdistämiseen.

Omatoimisen harjoittelun lisäksi urheilijoille järjestetään ohjattuja harjoituksia ja lajileirejä. Urheilukoulun golfryhmä kuuluu myös pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan, URHEAan. Suomen Golfliitto vastaa URHEAn lajivalmennuksesta golfareille.

Urheilukoulun hakukriteerien mukaisesti hakijoiden tulee edustaa ikäluokkansa kansallista tai kansainvälistä huippua. Valinnat suoritetaan lajin asiantuntijalausuntojen sekä psykologisten ja fyysisten testien tulosten perusteella. Myös naispuoliset urheilijat voivat hakeutua Urheilukouluun suorittamaan varusmiespalvelua.

Erillisiä hakulomakkeita erikoisjoukkoihin saa aluetoimistoista ja Urheilukoululta sekä Puolustusvoimien verkkosivuilta.

Golfliitto antaa lausunnot hakijoista pyydettäessä Puolustusvoimille hakuajan päätyttyä. Ennakkolausuntoja yksittäiselle hakijalle ei anneta.

Lisätietoja hausta

Tiedustelut:
Juha Juvonen, Golfliiton kilpailupäällikkö
040-561 5863 / juha.juvonen@golf.fi