SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfjärjestöt palasivat neuvottelupöytään, tavoitteena strategian käyttöönotto

GolfliittoPelaajalleSeuroille13. Joulukuuta 2016

Suomen golftoimialan keskeisimmät toimialajärjestöt kokoontuivat tiistaina Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikaisen johdolla luomaan suuntaviivoja tulevaisuuden yhteistyölle.

Golfin toimialajärjestöt Suomen PGA, Suomen Golfkenttien yhdistys SGK, Golfjohtajien henkilöyhdistys FGMA ja Suomen Golfliitto kokoontuivat Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikaisen aloitteesta tiistaina Helsingissä neuvottelemaan Suomen golfin strategian 2020 käyttöönotosta ja tiiviimmästä yhteistyöstä.

Tapaamisen tavoitteena oli saattaa kaikki järjestöt neuvottelupöytään ja luoda suotuisat lähtökohdat tuleville keskusteluille.

”Kiitos Hanna Hartikaiselle siitä, että hän kutsui kokouksen kasaan näin nopealla aikataululla. Kivi on nyt karistettu kengästä ja voimme lähteä hyvillä mielin eteenpäin”, sanoi Suomen PGA:n hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo.

Suomen Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen, Suomen PGA:n puheenjohtaja Mika Walkamo, SGL:n hallituksen jäsen Jyrki Nykänen, FGMA:n varapuheenjohtaja Esa Meriläinen, SGL:n varapuheenjohtaja Timo Santavuo ja SGK:n hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman tapasivat tiistaina Helsingissä.
Suomen Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen, Suomen PGA:n puheenjohtaja Mika Walkamo, SGL:n hallituksen jäsen Jyrki Nykänen, FGMA:n puheenjohtaja Esa Meriläinen, SGL:n varapuheenjohtaja Timo Santavuo ja SGK:n hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman tapasivat tiistaina Helsingissä.

PGA irtisanoutui marraskuussa Suomen golfin strategian jalkauttamisesta, mutta oli hyvillään siitä, että puheenjohtaja Hartikainen pyrkii heti toimikautensa alussa aktiivisesti edistämään järjestöjen välistä yhteistyötä. Jatkossa PGA on valmis keskustelemaan omasta roolistaan strategian jalkautusprosessissa.

”Haluan myös kiittää puheenjohtajaa ripeästä otteesta asioiden eteenpäin viemisessä. Minusta on tärkeää katsoa isoa kuvaa ja toimia yhdessä niin sanotusti yhteisen sateenvarjon alla. SGK on valmis antamaan kaiken tukensa prosessin eteenpäin viemiselle”, SGK:n hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman sanoi.

”FGMA edustaa neuvottelupöydässä asiakasrajapintaa, ja jäsenemme tulevat olemaan avainasemassa strategian jalkauttamisessa. Siksi on tärkeää, että olemme tiiviisti mukana niin valmistelu- kuin jalkautusvaiheessakin”, FGMA:n puheenjohtaja Esa Meriläinen kommentoi.

Suomen Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen piti tapaamista tärkeänä askeleena matkalla konkreettisempaan yhteistyöhön. Kun neuvotteluyhteys on rakennettu, tullaan strategian käyttöönotosta keskustelemaan uudelleen jo pikaisella aikataululla.