SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Draivia kouluun! -ohjelma rekrytoi

Aloita golfGolfliittoSeuroille12. Helmikuuta 2018

Draivia kouluun! -ohjelma laajeni syksyllä 2017 yläkouluihin ja toiselle asteelle. Haemme nyt ohjelmalle koordinaattoria sekä opettajakouluttajia.

Suomen Golfliiton kouluohjelma Draivia kouluun! on hyvässä vauhdissa. Ohjelma laajeni syksyllä 2017 yläkouluihin ja toiselle asteelle. Ohjelman avaintoimijat – opettajakouluttajat – ovat kouluttaneet jo lähes 2000 opettajaa liikuttamaan koululaisia ohjelman avulla. Haemme nyt ohjelmalle

Koordinaattori

Vastaat kouluohjelman koordinoinnista yhdessä tiimin kanssa. Huolehdit n. 25 opettajakouluttajan työpanoksesta, ohjelman imagosta ja näkyvyydestä mm. sosiaalisessa mediassa sekä järjestät tapahtumia, tuotat sisältöä, koulutat ja markkinoit ohjelmaa eri tilaisuuksissa. Sinulla pysyy langat käsissä ohjelman luvuista (koulutetut, sosiaalinen media, mukana olevat koulut ja seurat jne) ja hallitset välillä hektisiäkin aikatauluja.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla täytyy olla hyvät sosiaaliset taidot, jämäkkä ote, kokemusta koulumaailmasta, osaamista koulujen liikunnan opetussuunnitelmista, innovatiivisuutta, joustavuutta, esiintymiskokemusta ja hyviä neuvottelutaitoja. Kokemus golfseurojen toiminnasta auttaa tehtävässä.

Tueksesi saat upean tiimin Golfliiton työntekijöistä ja maailman parhaat asiantuntijat kouluohjelman opettajakouluttajista. Tarkempi työnkuva ja työn kesto määrittyy osaamisesi ja mahdollisuuksiesi perusteella. Suomen Golfliiton toimisto sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä mutta toimenkuvasi on valtakunnallinen. Haemme myös

Opettajakouluttajia Kuopion ja Lahden seuduille

Haemme oman toimen ohessa toimivia luokan- tai liikunnanopettajia (peruskoulu tai toinen aste) ohjelman alueellisiksi kouluttajiksi. Tehtävä sisältää pääsääntöisesti Draivia kouluun! -ohjelman koulutusten pitämistä opettajille. Haemme opettajakouluttajiksi innostavia henkilöitä jotka ovat sisäistäneet monipuolisen liikunnan merkityksen ja uuden liikunnan opetussuunnitelman. Henkilö haluaa ja pystyy arkityössään toteuttamaan ohjelmaa. Golftaidot eivät ole pääosassa, mutta niistä on hyötyä.

Koulutamme henkilöt tehtävään josta maksetaan korvaus ja matkakulut toteutuneiden koulutusten mukaan.

Lähetä hakemuksesi 18.3.2018 mennessä osoitteessa:
https://www.lyyti.in/Draivia_kouluun_koordinaatori_ja_opettajakouluttajahaku_7610

Lisätietoja:
Suomen Golfliiton seurapalvelupäällikkö Aleksi Valta p. 040-820 542
Draivia kouluun -koordinaattori Liisa Ruuda p. 040-704 2954

www.draiviakouluun.fi