SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Tehokehittämisprojektin yhteisöt valittu

Seuroille9. Joulukuuta 2019

Suomi Golfin tukitiimin toimintaa laajennetaan, ja vetovoiman lisäämiseksi perustetaan golfyhteisöjen tehokehittämisprojekti vuodelle 2020. Projektin tarkoituksena on saada lajin aloittaminen ja lajin parissa pysyminen yhteisön rakenteisiin ja osaksi perustoimintaa.

Yhteisön rakenteita tarkastellaan Golfliiton asiantuntijan kanssa tiiviissä yhteistyössä johdon ja henkilöstön kanssa. Lisäksi yhteisölle luodaan oma aloittamisen polku ja siihen liittyviä tukitoimintoja kuten markkinointia. Tavoitteena on saada aikaan pysyviä muutoksia ja lisätä yhteisön vetovoimaa.

Projektiin valittiin 30 golfyhteisöä. Valintakriteereinä olivat yhteisön valmius ja halu uudistua, tukitiimiläisten konsultointi ja golfyhteisöjen datapaketin eli tuloskorttien läpikäynti, yhteisön akuutti tarve teoille sekä jäsenmäärän kasvattamisen potentiaali.

Haku herätti kiinnostusta golfyhteisöissä ympäri maata ja etenkin Itä-Suomessa ja Pohjanmaalla, jossa jäsenmäärä on laskenut useina vuosina.

”Lähtökohtaisesti isoin juttu on aito halu muutokselle ja oman toiminnan tutkailulle sekä kehittämiselle. Odotamme innolla projektin alkamista”, Golfliiton seuratoimintapäällikkö Sami Övermark kertoo.

Projekti alkaa tammikuussa 2020. Tehokehittämisestä vastaa Vetovoimatiimi Mika Hollo, Kirsi Erofejeff-Engman ja Johanna Ahti.

Valitut golfyhteisöt:
Nordcenter Golf & Country Club, Messilä Golf, Hiisi-Golf, Kalajokilaakson Golf, Kokkolan Golf, Rauma Golf, Muuramen Golfseura, Nakkila Golf, Golf-Porrassalmi, Aulangon Golfklubi & Tawast Golf, Yyteri Golf, St. Laurence Golf, Kotojärvi Golf, Koskigolf, Nivalan Seudun Golf, Härmä Golf, Loimijoki Golf, Katinkulta Golf, Kartanogolf, Santa Claus Golf, Raahentienoon Golf, Kuortane Golf, Kerigolf, Hartola Golf, Kankaisten Golf, Kajaanin Golf & Paltamo Golf, Ylä-Savon Golfseura, Uudenkaupungin Golfklubi, Kymen Golf ja Viipurin Golf.