SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Rekry: Suomi Golfin moniosaaja golfyhteisöjen tueksi

Seuroille21. Elokuuta 2019

Suomi Golf etsii moniosaajaa golfyhteisöjen tueksi

Haemme monipuolista osaajaa golfyhteisöjen ja golfin aloittamisen kehittämiseen sekä tukemiseen, joka pystyy osallistumaan myös Suomi Golfin viestinnän ja markkinoinnin tekemiseen. Arvostamme myös kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja strategiaprosessien tuntemista. Toimenkuva tarkentuu vahvuuksiesi mukaan.

TEHTÄVIISI KUULUU

Osallistut erilaisten tukitoimien suunnitteluun ja toteutukseen lajin aloittamiseen liittyen. Osana tukitiimiä autat ja tuet golfyhteisöjä onnistumaan omassa työssään.

Osallistut seuroja tukevaan viestintä- ja markkinointimateriaalien ja sisällöntuotantoon. Osallistut myös aktiivisesti sisällöntuotantoon ja tiedottamiseen Golfliiton eri viestintäkanavissa.

Osaamisestasi ja toimenkuvan tarkentumisesta riippuen huolehdit itsenäisesti erilaisten tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä projektinomaisesti osallistut strategiaprosessin hallinnointiin.

TOIVOMME HAKIJALTA

Golfin laji- ja toimialatuntemus ovat tehtävässä tarpeellisia. Olet ’kädet savessa’-tyyppinen aktiivinen tekijä täynnä raikkaita ideoita sekä vakuuttava esiintyjä ja sosiaalisesti taitava toimija työyhteisössä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tekemisestä sekä sidosryhmien kanssa toimimisesta.

Olet kokenut ja huolellinen tapahtumien ja kokousten järjestäjä, joka osaa esityslistojen ja pöytäkirjojen protokollan. Toivottavasti sinulla on kokemusta myös strategiaprosessin läpiviemisestä.

_________________________________

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomi Golfin tulevaisuutta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen juha.korhonen@golf.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 4.9.2019.

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen.

Tiedustelut ja yhteydenotot:
Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen, juha.korhonen@golf.fi, puh. 0400 722 876.

Suomen Golfliitto on suomalaisten golfseurojen kattojärjestö ja lajin keskeinen toimija Suomessa. Golfliitto on yksi maan suurimmista lajiliitoista lähes 140 000 pelaajallaan. Jäsenseuroja on 129. Olemme kaikille avoin ja vetovoimainen yhteisö, joka lisää hyvinvointia ja naururyppyjä elämään.