SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Monipuolisia koulutuksia tarjolla

Seuroille25. Elokuuta 2020

Suomi Golfin koulutukset uudistuivat keväällä 2020 ja painottuvat nykyisin verkko-oppimisympäristö Priimaan. Tällä hetkellä verkossa voi suorittaa neljä erilaista kurssia; Seuraohjaajatoiminnan perusteet, Tuomaritoiminnan perusteet, Säännöt tutuiksi sekä Kilpailun johtaminen.

Laajin kokonaisuus on uudistunut seuraohjaajatoiminnan perusteet, joka antaa valmiudet ohjata sekä lapsia että aikuisia. Jokainen osallistuja saa oppimismatkalleen myös mentorin, jonka kanssa käydään läpi kurssin aikana nousseita asioita oppijalähtöisesti. Näin jokainen kurssilainen saa mahdollisimman räätälöidyn kurssikokemuksen.

Kurssille on löytänyt jo yli 70 innokasta oppijaa, ja sille voi ilmoittautua myös isommallakin ryhmällä, jolloin kurssista räätälöidään tietyn seuran tarpeita vastaava kokonaisuus.

Kouvolan Koski-Golfista kurssilla opiskelee tällä hetkellä 10 seura-aktiivia.

”Meillä oli suunnitelmallinen rekrytointikampanja syksyllä ja painotimme koulutuksen merkitystä”, kertoo seuran junioritoimikunnan puheenjohtaja Hanna Tiihonen.

”Koulutus on ehdottomasti laadukkaan ohjaamisen tae. Lisäksi opiskelu on vahvistanut yhteishenkeä, vaikka osa koulutuksesta suoritetaankin itsenäisesti.”

Uusi verkko-oppimisympäristö mahdollistaakin erinomaisesti oppijan itseohjautuvuuden.

”Oppiminen ei ole aikaan, paikkaan tai tilaan sidottua ja se jos mikä on mahdollistanut koulutustoiminnan jatkuvuuden tänä poikkeuksellisena aikana”, toteaa Koski-Golfin ja Seuraohjaajatoiminnan perusteet -kurssin mentori Eva Valtanen.

Uutena kurssina valikoimassa on myös Tuomaritoiminnan perusteet -kurssi, joka korvaa vanhat seura- ja aluetuomarikurssit. Verkossa suoritettava kurssi antaa mahdollisuuden uusia vanhentuneen tuomarikortin tai lähteä mukaan esimerkiksi liittotuomaripolulle joustavasti ja omien aikataulujen mukaisesti.

Kilpailujen järjestämiseen saa tukea Kilpailun johtaminen -kurssilta, ja lisäksi sääntötietämystään kehittäville pelaajille on tarkoitettu Säännöt tutuiksi-kurssi. Kurssit ovat kaikille avoimia.

Talvella 2021 käynnistyy myös Golfopettajakoulutus, joka korvaa vanhat 3.- ja 4.-tason koulutukset. Yksityiskohdat kurssista tiedotetaan syksyllä 2020.

Ilmoittautumaan kursseille pääset TÄSTÄ.

Lisätietoja koulutuksista ja seurakohtaisista paketeista antaa
kilpailu- ja koulutusvastaava Annika Nykänen / annika.nykanen@golf.fi