SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Rekry: Suomi Golf etsii viestinnän ammattilaista

Pelaajalle7. Marraskuuta 2018

Haemme viestinnän ammattilaista joka vastaa Suomi Golfin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja tiedottamisesta. Tuet koko organisaation viestintää ja raportoit toiminnanjohtajalle. Tehtävä on uusi, joten pääset kehittämään sitä yhdessä kaikkien alan ammattilaisten kanssa.

Rakastat tarinoiden kertomista ja löydät tuttuihin aiheisiin uusia näkökulmia. Viihdyt sulavasti somessa ja oivallat mielenkiintoisia tapoja esittää viestejä. Olet kuin kala vedessä urheilumaailmassa, ja otat mediat haltuun kontakteillasi. Sparraat koko toimialaa ideoillasi ja olet vaikuttaja.

TAVOITTEEMME VIESTINNÄSSÄ

Haluamme että yhä useampi rakastuu golfiin meidän laillamme. Uudistamme golfin mielikuvaa ja imagoa tekemällä laadukasta sisältöä monipuolisiin kanaviin. Sisältömme ansaitsevat medianäkyvyyttä. Lajin sisällä haluamme tukea golfyhteisöjä kukoistamaan.

TEHTÄVIISI KUULUU

Vuosittainen ja projektikohtainen viestinnän strateginen suunnittelu yhdessä muun organisaation kanssa sekä toimenpiteiden budjetointi.
Keskeisimpiin päivittäisiin vastuisiisi kuuluu aktiivinen sisällöntuotanto Golfliiton eri kanaviin ja someen sekä tapahtumista tiedottaminen ja medioiden kontaktointi – usein myös paikan päällä. Golflehti on yksi olennaisista kanavistamme. Otat myös aktiivisesti osaa markkinoinnin ja kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Vastuullasi on lisäksi viestintämateriaalin tuotanto ja hankinta, videot, esitteet ja vuosikertomus.

TOIVOMME HAKIJALTA

Golfin laji- ja toimialatuntemus on tehtävässä tarpeellista. Olet ’kädet mullassa’-tyyppinen aktiivinen tekijä, joka tuottaa sisältöä someen ja muihin kanaviin sulavasti ja virheettömällä kielellä.

Sinulla on viestinnän alan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta, sidosryhmien kanssa toimimisesta, mediasuhteiden hoitamisesta, viestintäpalvelujen hankinnasta, verkkoviestinnästä ja sosiaalisesta mediasta.

Olet vakuuttava esiintyjä sekä sosiaalisesti taitava toimija työyhteisöissä ja sidosryhmien kanssa. Ymmärrät lajin kausiluonteisuuden tarkoittavan joustavuutta työajoissa.

_________________________________

Tehtävä alkaa 1.1.2019. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomi Golfin tulevaisuutta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen juha.korhonen@golf.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 21.11.

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi ja viestinnän osaamisestasi sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen.

Tiedustelut ja yhteydenotot:
Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen, juha.korhonen@golf.fi, puh. 0400 722 876.

Suomen Golfliitto on suomalaisten golfseurojen kattojärjestö ja lajin keskeinen toimija Suomessa. Golfliitto on yksi maan suurimmista lajiliitoista lähes 140 000 pelaajallaan. Jäsenseuroja on 130. Olemme kaikille avoin ja vetovoimainen yhteisö, joka lisää hyvinvointia ja naururyppyjä elämään.