SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

NYT pelataan 24 tuntia junnugolfille

PelaajalleSeuroille27. Kesäkuuta 2016

24h junnugolfissa on tänä vuonna mukana ennätyksellinen määrä seuroja.

Juniorigolfin hyväksi pelattava 24h junnugolf on pyörähtänyt käyntiin jo monella Suomen kentällä ja muutaman tunnin päästä viimeisetkin seurat starttaavat 24 tuntia kestävän golftempauksensa.

Tempauksessa on tänä vuonna mukana ennätykselliset 45 seuraa. Viime vuonna junioreiden hyväksi pelasi 42 seuraa ja vuonna 2014 seuroja oli mukana 41.

Kaikkien 24h junnugolfiin osallistuvien seurojen yhteisenä tavoitteena on kerätä yli 200 000 euroa juniorigolfin hyväksi.

Tapahtuman kasvu on huomattu ja niin paikalliset kuin valtakunnallisetkin mediat ovat huomioineet tempauksen.

Tempauksessa on mukana myös useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Esimerkiksi ensimmäistä kertaa 24h junnugolfiin osallistuvan AuraGolfin ykkösryhmä koostuu kovista nimistä, kun kentälle starttaavat Saku ja Mikko Koivu sekä Kari Jalonen. Myös Mikko Ilonen on osoittanut useasti tukensa tempaukselle ja tsemppasi juhannuksena golfväkeä twiitillään:

Kuvakaappaus Twitteristä
Kuvakaappaus Twitteristä

Tempauksen tägeinä somessa toimivat #24hgolf ja #play4kids. 24 tunnin urakkaa voit seurata myös näppärästi 24h-Twitter-seinältä, jonka löydät täältä.

Vaikka vettä todennäköisesti saadaan usealla kentällä useamman kierroksen aikana, ei se lannista 24h-pelaajia, kuten someseinää tarkastellessa nopeasti huomaa.