SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Marika Voss Golfliiton viestinnän ammattilaiseksi

Pelaajalle21. Joulukuuta 2018

Marika Voss, 29, on valittu Golfliiton viestinnän ammattilaiseksi, kun Golfliitto siirtyy vuodenvaihteessa takaisin in-house viestintämalliin. Voss on hoitanut Golfliiton viestintää Otavamedian työntekijänä viestintäsopimuksen puitteissa maaliskuusta asti, joten liiton arki ja toiminnot ovat jo tuttuja.

Koulutukseltaan Voss on pian valmistuva medianomi, ja on pitkään työskennellyt freelancer-toimittajana. Golfareille hän on tuttu varmasti toisen ammattinsa, kilpagolfin, puolesta. Kuopiolaislähtöinen pelaaja saavutti urallaan kaksi amatöörien EM-joukkuemitalia ja lukuisia SM-mitaleja. Viimeiset neljä vuotta Voss on pelannut ammattilaisena, joista kauden 2015 naisten Euroopan kiertueella.

”Aivan mahtavaa, paras mahdollinen joululahja! Työssä pääsen yhdistämään molemmat ammattini sekä intohimon lajia kohtaan. Päätös kilpauran taakse jättämisestä on tietysti haikea, mutta olen sulatellut sitä jo jonkin aikaa. Parasta on, että saan tehdä päivittäin töitä rakkaan lajin parissa ja uskon taustani tuovan siihen lisäarvoa”, Marika Voss kertoo.

Golfliiton viestinnän tehtävä kiinnosti laajasti, ja tasokkaita hakemuksia tuli runsaasti. Monivaiheisessa valintaprosessissa haettiin muun muassa raikasta ja ennakkoluulotonta näkemystä lajiin ja monipuolista viestintäosaamista.

Toiminnanjohtaja Juha Korhonen on valintaan erittäin tyytyväinen.

”Marika vakuutti meidät asenteellaan. Hän on menneen vuoden aikana osoittanut työssään määrätietoisuutta ja isojen kokonaisuuksien hallitsemista. Lajitausta hänellä on tietysti vahva. Uskon hänen olevan positiivinen lisä liiton työyhteisöön”, Korhonen kertoo.

Voss aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2019