SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliitto ja Renta yhteistyöhön – RaksaGolf yhteiseksi tapahtumaksi

Pelaajalle26. Tammikuuta 2023

Suomalainen rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava Renta ja Suomen Golfliitto ovat solmineet merkittävän yhteistyökumppanuuden. Yhteisenä visiona on tarjota parempia väyliä rakentamiseen Suomessa. Rakennustoimialalla on jo nyt paljon golfareita ja yhdessä Rentan kanssa Golfliitto pystyy kannustamaan lajin pariin yhä suurempaa joukkoa ’Suomen rakentajia’ ja tuomaan työympäristöihin hyvinvointia. Yhtenä käytännön tekona on RaksaGolf-tapahtuman luominen ja järjestäminen.

”Golf tarjoaa liikunnallisen ja sosiaalisen alustan rakennustoimialan kohtaamisille. Golfliiton kanssa järjestämme syyskuussa RaksaGolfin, jossa ennen kaikkea kohtaamme toimialan toimijoita hauskan tapahtuman ja teeman ympärillä, mutta myös keräämme lahjoituksen nuorten ja lasten liikunnan hyväksi. Haluamme tukea lasten ja nuorten liikuntaa, jotta toimialalla on tulevaisuudessakin fyysiseen työhön kykeneviä ammattilaisia”, Rentan markkinointipäällikkö Nico Tiihonen kertoo.

Kotimainen Renta on kokenut toimija urheilun parissa. He ovat olleet siivittämässä muun muassa kestävyysjuoksija Topi Raitasta mestaruuksiin eikä golfkaan täysin tuntematon yhteistyölaji ole. Renta on tehnyt yhteistyötä useampana vuonna Vierumäki Challenge Tour -kilpailun kanssa.

”Rentan kaltaisen yrityksen kanssa hienoa päästä tekemään yhteistyötä. He ovat kokeneita urheiluyhteistyössä ja ymmärtävät myös golfin monipuoliset mahdollisuudet. Suomen suurimpana lajiliittona liikutamme suomalaisia Hangosta Lappiin, ja haluamme innostaa yhä useampia nauttimaan golfin positiivisista vaikutuksista muun muassa terveyteen. Rentan arvot kohtaavat hyvin meidän arvojemme kanssa, he ovat toimialan kehittäjiä ja suunnannäyttäjiä”, kehuu Kimmo Rantamäki Suomen Golfliitosta.

Rentan ja Golfliiton yhteisiin ponnistuksiin kuuluu myös Rentan Golfkoulu-videosarja. Lyhyitä opetusvideoita nähdään Rentan ja Golfliiton sosiaalisen median kanavissa huhtikuusta alkaen. Tavoitteena on innostaa kaiken tasoisia pelaajia mukaan pelaamaan ja liikkumaan.

Renta lyhyesti

Renta Group Oy on suomalainen vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö. Renta toimii Pohjois-Euroopassa yli 1500 työntekijän voimin 135 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Rakennuskoneiden lisäksi yhtiö tarjoaa työmaatilat, teline- ja sääsuojauspalvelut sekä rakentamiseen liittyvät työmaapalvelut.

Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, sellaisia me olemme.
Lue lisää: https://www.renta.fi/