SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliiton uusi talouspäällikkö on Teemu Savolainen

Pelaajalle4. Lokakuuta 2018

Golfliiton uutena talouspäällikkönä aloitti lokakuun alussa Teemu Savolainen. Savolainen on valmistunut vuonna 2016 Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta Kauppatieteiden maisteriksi pääaineenaan laskentatoimi ja sivuaineinaan yritysjuridiikka ja hankintojen johtaminen. Laaja-alaista talousosaamista Savolaisella on UPM-Kymmeneltä ja Nesteeltä.

”Koen vahvuudekseni kokonaiskuvan hahmottamisen taloushallinnosta ja tiimityöskentelyn. Kokemukseni ovat kuitenkin business-maailmasta, joten on mielenkiintoista hypätä urheilu- ja järjestötoiminnan puolelle”, Savolainen kertoo.

Talouspäällikön pestiä hän haki, kun sai vinkin avoimesta paikasta.

”Paikka tuntui heti hienolta mahdollisuudelta – sitten asiat tapahtuivatkin aika nopeasti ja tässä ollaan.”

Isoissa konserneissa työskennelleelle muutos pienempään yhteisöön vaatii varmasti totuttelua, ja on haaste alussa.

”Innostuneena odotan mihin kaikkeen uusi rooli vie tulevaisuudessa. Paljon on tullut uutta ja kova pyöritys on päällä juuri nyt. Ihmiset ovat mukavia ja Sporttitalossa on aito tekemisen meininki”, Savolainen hymyilee.

Tuusulalaislähtöisellä Savolaisella on parinkymmenen vuoden tausta salibandysta, mutta golfillekin löytyy aikaa. Golf tuli kuvioihin viitisen vuotta sitten, ja rakkaan harrastuksen parissa kierroksia tuli kesällä reilut 40. Tasoitus on 13 pinnassa.

”Tasoitusta on kysynyt varmasti jokainen täällä tähän mennessä, ilmeisen tärkeä osa työnkuvaa”, Savolainen veistelee.

Tervetuloa Teemu!