SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Äkkilähdöllä St Andrewsiin ja Old Courselle? – toimi nopeasti!

Pelaajalle2. Lokakuuta 2017

Tarjolla: Old Course, Carnoustie, Kingsbarns ja Castle Course, viiden tähden majoituksella ja hyvin edulliseen hintaan.

St Andrews on golfin synnyinkoti, paikka, josta koko laji on lähtenyt aikanaan liikkeelle ja joka yhä tänä päivänä elää golfista.

St Andrewsin seitsemästä kentästä vanhin, The Old Course, on maailman tunnetuin golfkenttä. Sen ykköstiille astuminen on monelle lajiin vihkiytyneelle suorastaan pyhä kokemus.

Old Course on kaikille avoin kenttä, mutta vapaita tiiaikoja on suuren kysynnän vuoksi erittäin vaikea saada. Nyt Old Coursen – ja parin muun maailmanluokan linksin – kokemiseen tarjoutuu kuitenkin ainutlaatuinen tilaisuus.

Luksusgolfmatkoja Skotlantiin myyvä Connoisseur Golf järjestää kahden viikon kuluttua, 16.–21. lokakuuta, St Andrewsissa vuotuisen Autumn Invitational -golfkilpailun, johon on ilmaantunut kahdeksan peruutuspaikkaa.

Connoisseur Golf otti yhteyttä Suomen Golfliittoon ja halusi tiedustella, löytyisikö Suomesta kiinnostuneita St Andrewsin ja Old Coursen kokijoita. Kilpailu on kaikille avoin, mutta tasoitusraja kisaan on miehillä 24 ja naisilla 36.

Kilpailussa pelataan neljän kierroksen tasoituskisa Fifen paikallishallintoalueen maineikkaimmilla kentillä. Old Coursen lisäksi kilpailussa pelataan kierros Kingsbarnsissa, Carnoustien Championship -kentällä ja St Andrewsin Castle Coursella. Kolme ensin mainittua toimivat tällä viikolla pelattavan European Tourin Alfred Dunhill Links Championshipin kilpailukenttinä, joten kenttien kunnon sopii olettaa olevan viikkoa myöhemmin vielä ensiluokkainen.

Matkan majoituskin on parhaasta päästä. Kilpailijat yöpyvät maailman kenties kuuluisimman golfreiän, Old Coursen maineikkaan 17. reiän, The Road Holen, kainalossa, viiden tähden The Old Course Hotelissa.

Kilpailun hinta on matkan kentät ja majoituksen huomioon ottaen erittäin edullinen:

2 hlön huone: 900 puntaa (n. 1 020 €, norm. hinta 2 550 €)
1 hlön huone: 1 250 puntaa (n. 1 417 €, norm. hinta 3 345 €)

Yllä mainitut hinnat eivät sisällä lentoja. Finnair lentää suoralla yhteydellä Helsingistä Edinburghiin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan Connoisseur Golfin Vicki Renwickille sähköpostitse osoitteeseen: vicki@connoisseurgolf.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä viitteenä ”Finnish Golf Union”.

Connoisseur Golf ei ole Golfliiton kaupallinen kumppani, eikä Golfliitto vastaa kilpailun tai matkan järjestelyistä missään muodossa. Halusimme vain välittää ainutlaatuisen golfelämyksen tarjoavan kutsun eteenpäin kaikille intohimoisille golfin harrastajille.

Hyvää pyhiinvaellusta golfin kehtoon!

Syysterveisin,
Suomen Golfliitto