SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Naiset golfaa -projekti 2022

Ladygolf28. Maaliskuuta 2022

Suomen Golfliitto on käynnistänyt Naiset golfaa -projektin, jonka tavoitteena on saada lisää naispelaajia golfin pariin liidigenerointia hyödyntämällä. Vastaava projekti on ollut muutaman vuoden käynnissä jo Tanskassa, ja sillä on saavutettu erinomaisia tuloksia: 24% liideistä johti täysjäsenyyteen!

Projektissa potentiaalisia naisia houkutellaan lajin pariin uudenlaisella tavalla, jossa korostuvat yhdessä tekeminen ja oppiminen, vahva sosiaalinen liima ja positiivinen kannustava ilmapiiri. Lajiin tutustuminen ei sisällä pelkästään golfin tekniikan tai sääntöjen opettelua, vaan muutakin liikunnallista yhdessä tekemistä ja paljon hauskuutta.

Potentiaalisia uusia naispelaajia lähestytään Facebook-mainonnan avulla, kullekin pilottiseuralle toteutetulla mainoksella. Mainontaa kohdennetaan paikallisesti niin, että potentiaaliset uudet pelaajat asuvat pilottiseuran lähietäisyydellä. Mainos ohjaa erilliselle nettisivulle, jonka kautta golfista kiinnostuneet naiset voivat suoraan ilmoittautua pilottiseuran järjestämään tutustumispäivään.

Pilottiseura järjestää kauden aikana tarvittavan määrän naisille suunnattuja tutustumispäiviä. Tutustumispäivien toteuttamista varten seuralla on käytössä valmis konseptoitu ohjelmapohja.

Tutustumispäivistä seuraava askel on naisille suunnatut intensiivikurssit. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen mahdollisimman moni naisista on innostunut golfista, ihastunut lajin tuomaan sosiaaliseen antiin ja liittyy seuran jäseneksi!

Vuonna 2022 projektissa on mukana 15 golfseuraa.

Archipelagia Golf Club – tutustumistilaisuudet 9. ja 20.4.
Hartolan Golfklubi – tutustumistilaisuus 5.6.
Hirsala Golf Club – tutustumistilaisuudet 11.5. ja 1.6.
Hirvihaaran Golf Mäntsälä– tutustumistilaisuudet 14. ja 16.6.
Kajaanin Golf – tutustumistilaisuus 6.6.
Karelia Golf – tutustumistilaisuus 22.5.
Katinkulta Golf – tutustumistilaisuus 15.5.
Kerigolf – tutustumistilaisuus 5.6.
KoskiGolf – tutustumistilaisuudet 15. ja 16.5.
Kymen Golf –  tutustumistilaisuus 21.5.
Linna Golf – tutustumistilaisuus 21.5.
Nokia River Golf – tutustumistilaisuus 12.5.
Revontuli Golf – tutustumistilaisuudet 14. ja 26.5.
Ruukki Golf – tutustumistilaisuudet 14., 19. ja 25.5.
Tuusulan Golfklubi – tutustumistilaisuus 15.5.