SUOMEN
GOLFLIITTO

TEAM FINLAND 2020   

Olympiaryhmään valituilla urheilijoilla on realistiset edellytykset saavuttaa paikka Tokion olympiakisoihin 2020. Ryhmälle järjestetään valmennusleirejä ulkomailla ja kuukausittaisia harjoituksia kotimaassa. Valmentajana toimii Timo Rauhala.

Olympiaryhmä

Korhonen Mikko              
Koivu Kim                          
Pulkkanen Tapio                
Välimäki Sami              
Komulainen Noora            
Castrén Matilda                         
Nuutinen Sanna                    
Blomqvist-Kakko Minea        
Wikström Ursula

Pro-ryhmä

Team Finland -proryhmä koostuu pelaajista, joilla on joko pelioikeus jollekin kansainväliselle kiertueelle, tai he ovat juuri siirtyneet/siirtymässä amatöörimaajoukkueesta ammattilaiseksi. Pelaajia tuetaan henkilökohtaisissa prosesseissa ja heille tarjotaan kilpailuvalmennusta ja harjoitustapahtumia. Valmentajana toimii Pasi Purhonen.

Lindell Oliver               
Hietala Alex          
Honkala Matias                
Koivisto Tiia                 

Miehet – amatöörit

Miesten amatööriryhmän pelaajat tavoittelevat menestystä ja etenemistä kansainvälisellä tasolla. Osalla on tavoitteena ammattilaisgolf lyhyellä aikavälillä ja osa valitsee reitin yliopistogolfin kautta. Pelaajat osallistuvat kansainvälisiin arvokilpailuihin ja edustustehtäviin, sekä mittaavat tasoaan myös ammattilaiskentillä. Valmentajana toimii Mikael Mustonen.

Mähönen Veeti                
Haavisto Elias            
Tuusa Saku                 

Naiset – amatöörit

Naisten amatööriryhmän pelaajat tavoittelevat menestystä ja etenemistä kansainvälisellä tasolla. Moni pelaaja valitsee reitin yliopistogolfin kautta. Pelaajat osallistuvat kauden aikana kansainvälisiin arvokilpailuihin ja edustustehtäviin maajoukkuekalenterin mukaan. Ryhmän valmentajana toimii Jussi Pitkänen.

Tukiainen Emilia       
Riihijärvi Kiira            
Junkkari Krista            
Barrett Daniella          
Danielsson Erika              

Pojat

Poikien liittovalmennusryhmä hakee kokemusta kansainvälisestä kilpagolfista ja sen vaatimuksista. Kilpailut valitaan henkilökohtaisen tason ja valmennusprosessin mukaan. Liittovalmentaja ja henkilökohtaiset valmentajat toimivat tiiviissä yhteistyössä. Valmentajana toimii Mikael Mustonen.

Siltala Sakke
Mäki-Petäjä Niilo
Saareks Jesse
Roth Anton

Tytöt

Tyttöjen liittovalmennusryhmä hakee kokemusta kansainvälisestä kilpagolfista ja sen vaatimuksista. Kilpailut valitaan henkilökohtaisen tason ja valmennusprosessin mukaan. Liittovalmentaja ja henkilökohtaiset valmentajat toimivat tiiviissä yhteistyössä. Ryhmän valmentajana toimii Jussi Pitkänen.

Rissanen Aada  
Huhtala Ada            

Kaikki ryhmät löydät täältä.

Lisätietoja Team Finland -toiminnasta:

Valmennuskoordinaattori Eero Kangasniemi +358 40 761 3352 / eero.kangasniemi@golf.fi