SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

St. Laurence Golf isännöi Midien EM -kisoja 2019

Kilpagolf31. Toukokuuta 2018

Kisajärjestelyistä vastaava työryhmä kokoontui ensimmäistä kertaa Lohjalla.

Ensi kesänä Lohjalla St. Laurence Golfissa pelataan 6.-8.6. Mid-miesten EM-kisat. Vuoden mittainen projekti sai alkusysäyksen kun kisajärjestäjät kokoontuivat ensimmäistä kertaa Lohjalla. Työryhmään kuuluu järjestävän seuran, Golfliiton ja Mid-Tourin edustajia sekä vaihtuvia asiantuntijoita.

St. Laurencen kahdesta kentästä kisakentäksi on valittu Kalkki-Petteri. Samalla kentällä pelattiin viime vuonna myös tyttöjen EM-kisat.

”Kalkki-Petterillä on hienot griinit ja paljon mahdollisuuksia erilaisille lipunpaikoille. Lisäksi raffit tullaan kasvattamaan korkeiksi, jolloin kentästä saadaan entistä haastavampi”, toteaa St. Laurence Golfin toimitusjohtaja Mecki Kåhre.

”Kalkki-Petteri on sekä pelaaja- että katsojaystävällinen kenttä”, Kåhre jatkaa.

St. Laurence Golfissa ollaan totuttu järjestämään kansainvälisiä amatöörikilpailuja. Viime kesänä St. Laurencessa pelattiin tyttöjen EM-kisat ja aiemmin Lohjalla on järjestetty myös Challenge Tourin osakilpailu sekä useita SM-kisoja.

Seuran toimitusjohtaja Mecki Kåhren mukaan Suomessa on paljon loistavia amatööripelaajia, joiden urakehitystä amatööreistä ammattilaisiksi on mukavaa seurata. Esimerkkeinä Kåhre mainitsee seuran omat pelaajat Albert Eckhardtin ja Kim Koivun.

Arvokisat ovat seuran vuoden kohokohta, johon koko St. Laurence Golfin golfyhteisö virittäytyy. Kåhren mukaan innokkaita vapaaehtoisia on löytynyt runsaasti.

Kisaan odotetaan suomalaisten pelaajien lisäksi runsaasti pelaajia ympäri Eurooppaa.

”Kisan osallistujalista tulee varmasti täyteen!”, toteaa Mid-Tourin maajoukkuekapteeni Miika Reunama.

Seuraavan kerran työryhmä kokoontuu elokuussa.