SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Seurajoukkueiden SM-mitalit ratkeavat Ringsidessa

Kilpagolf18. Kesäkuuta 2019

Perinteisesti juhannusviikolla pelattavat seurajoukkueiden SM-kisat alkoivat tiistaina lyöntipelikarsinnalla. Varsinaiset kisapäivät ovat keskiviikko ja torstai 19.-20.6. Kisapaikkana toimii upea kuntoinen Espoo Ringside Golf.

Karsintaan osallistui miehissä 14 joukkuetta, joista 9 parasta eteni jatkoon. Voittajaksi selviytyi Laukaan Peurunka Golf tuloksella -6. Muut jatkoon menijät olivat Golf Talma, Peuramaa Golf, Espoo Ringside, Koski Golf, Porin Golfkerho, Aura Golf, Keimola Golf ja Karelia Golf.

Viime vuoden mitalikolmikko Nurmijärvi Golf, Suur-Helsingin Golf ja Pickala Golf saivat suoran paikan kilpailuun. Voittoa puolustava NGK kuuluu tänäkin vuonna ennakkosuosikkeihin.

Naisten karsinnan paras tuloksella +5 oli Master Golf. Muut jatkoon pääsijät olivat Suur-Helsingin Golf, Vuosaari Golf, Espoo Ringside ja Pickala Golf.

Naisten mitalikolmikon muodostivat viime vuonna Nokia River Golf, Sarfvik Golf ja Aura Golf.

Kamppailu mitaleista alkaa keskiviikkona Foursome- ja Four-Ball-lyöntipeleillä. Torstain ratkaisevana pelipäivänä on vuorossa henkilökohtainen lyöntipeli.

Joukkueiden yhteenlaskettuun tulokseen lasketaan

  1. kierros: Miehet 2 tulosta, naiset 1 tulos
  2. kierros: Miehet 2 tulosta, naiset 1 tulos
  3. kierros: Miehet 3 tulosta, naiset 2 tulosta.

Myös golfammattilaisilla on oikeus osallistua kilpailuun, ja yksi nimekkäimmistä pelaajista on kotijoukkue Ringside Golfin Peter Erofejeff.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Livescore TÄÄLTÄ.