SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Rekry: Team Finland-valmentajia (2kpl) liittovalmennus- ja maajoukkuetehtäviin

Kilpagolf1. Heinäkuuta 2020

Suomen Golfliitto on 129 jäsenseuran kattojärjestö, joka tarjoaa monimuotoisia palveluja golfyhteisöille, näiden noin 140 000 jäsenelle ja lajin sidosryhmille. Golfliitto on myös urheilujärjestö, jonka rooliin kuuluu vastata kansainvälisestä edustuspelaamisesta. Jatkuvan menestyksen turvaamiseksi liitto ylläpitää ja kehittää kansallista kilpailu-, valmennus- ja koulutustoimintaa yhdessä lajin muiden kilpaurheilutoimijoiden kanssa. Golfliiton strategiassa kilpagolfissa menestyminen on yksi painopistealueista.

Team Finland on Golfliiton valmennustoiminnan brändi, kattaen maajoukkuetoiminnan, liittovalmennuksen, alueelliset akatemiat sekä seurojen kilpaurheilutoiminnan tuen. Team Finlandin toiminnan arvopohja on SISU: Suomalainen, Innostava, Sitoutunut, Urheilullinen. Team Finland tähtää Top50-tasoon ja erinomaisuuteen, tukien urheilijoita ja heidän taustajoukkojaan matkalla kohti Suuria Unelmia.

Nykyisten sopimussuhteiden päättyessä haemme nyt tuleville menestysvuosille

kahta TEAM FINLAND -VALMENTAJAA liittovalmennus- ja maajoukkuetehtäviin.

Team Finland valmentajana olet mukana urheilijoiden kehityskaaren eri vaiheissa juniori-iästä ammattilaisuuteen. Tunnistat kansainvälisen kilpagolfin vaatimukset, työskentelet urheilijalähtöisesti ja pystyt toimimaan myös mukavuusalueiden ulkopuolella. Tiimipelaajana ja asiantuntijana saat ansaitsemasi kunnioituksen hyvien vuorovaikutustaitojen ja vankan lajiosaamisen kautta. Tekemisestäsi heijastuu nöyryys, rohkeus ja tinkimätön vaatimustason ylläpitäminen. Sinulla on näyttöjä menestyksekkäistä valmennusprosesseista ja liikut vaivattomasti kansainvälisessä golfkentässä. Olet silti valmis kehittämään itseäsi valmentajana.

Team Finland -valmennustoiminta on näköalapaikka sekä kansalliseen että kansainväliseen kilpagolfiin. Team Finland valmentajana saat mahdollisuuden toimia Suomen lahjakkaimpien golfurheilijoiden ja parhaiden kilpavalmentajien kanssa. Pääasialliset tehtävät ovat:

  • Liittovalmentajan roolissa; Urheilijan ja hänen valmennustiiminsä kehittäminen ja tukeminen
  • Maajoukkuevalmentajan roolissa; Edustustehtävät ja kilpailuvalmentaminen
  • Kouluttajan roolissa; Valmennusosaamisen jakaminen alue- ja seuratason toimijoille

Team Finland tarjoaa ympärillesi ammattitaitoisen ja kunnianhimoisen valmennustiimin. Työympäristösi vaihtelee tehtävien ja vahvuuksiesi mukaan. Edellytämme vaativien valmennustehtävien onnistumiseksi vankkaa ammatillista koulutusta ja joustavuutta yllättäviin tilanteisiin. Vastineeksi haluamme sitoutua pitkäjänteisesti, kun yhteinen sävel löytyy.

Hakuaika: 1. – 31. heinäkuuta 2020

Vapaamuotoiset hakemukset, sisältäen CV:n, tulee toimittaa määräaikaan mennessä sähköpostilla osoitteeseen: juha.juvonen@golf.fi

Lisätietoja puhelimitse: Kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen, 040-561 5863