SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Midien lyöntipelin SM-kilpailut starttaavat perjantaina Talmassa

Kilpagolf12. Heinäkuuta 2018

Miesten ja naisten midien lyöntipelien Suomen mestaruuksista taistellaan tulevana viikonloppuna Golf Talman Master-kentällä. Kilpailussa pelataan 54 reikää ja kahden kierroksen jälkeen suoritetaan cut, josta 70 parasta miestä ja 15 parasta naista sekä tasatuloksissa olevat jatkavat viimeiselle päivälle.

Harjoituskierroksen perusteella kenttä ja griinit ovat viritetty huippukuntoon ja griinien stimp tulee olemaan noin 10,5 jalkaa. Viikonlopuksi ennustetut helteet tulevat kovettamaan griineja viikonlopun aikana ja sunnuntaille on luvassa todennäköisesti hyvin nopeat griinit.

Viime vuoden miesten mestari Tawast Golfin Marko Helen on puolustamassa voittoaan, samoin  myös hopeaa ja pronssia saaneet Juha Kolari ja Kristian Tammivuori. Kilpailu mitaleista tulee varmasti olemaan tasainen.

Molempien sarjojen voittajille on tarjolla paikka lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailuun, joka pelataan seuraavana viikonloppuna Aura Golfissa.

Midien lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailussa on käytössä Golfboxin Live Scoring-palvelu, jossa pelaajilta saadaan tulos jokaisen reiän jälkeen. Tuloksiin pääset TÄSTÄ.

SM-kilpailun jälkeen valitaan maajoukkue edustamaan tämän vuoden Suomi-Ruotsi maaotteluun, joka pelataan Kytäjällä 25.-27.8.2018. Edellisellä kerralla kaksi vuotta sitten Suomi voitti maaottelun kotiareenalla. Viime vuonna Ruotsi oli parempi, joten kalavelkoja lähdetään kuittaamaan pois.