SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen tammikuun FJT-kisaan avoinna!

Kilpagolf8. Lokakuuta 2018

Juniorit voivat jälleen aloittaa kisakautensa heti vuodenvaihteessa, kun FinnishGolf.com Open hosted by FugeTeam Lauro järjestetään kolmannen kerran.

Kansainvälinen juniorikilpailu järjestetään tammikuun alussa 2.-5.1.2019. Tapahtuma on parin ensimmäisen vuoden aikana kasvattanut suosiotaan, ja kilpailusta jaetaan sekä WAGR- että FJAR-pisteitä.

Suosiosta kertoo myös se, että viime vuonna jonotuslistalle jäi yli kolmekymmentä kansainvälistä pelaajaa. Kilpailuun mahtuu 84 pelaajaa, joten ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla ajoissa – suomalaisille on varattu 40 pelaajaan kiintiö lokakuun loppuun asti. Sen jälkeen mukaan voi päästä vielä tasoituksella.

”Kisa on suomalaisille hieno mahdollisuus testata syystalven harjoittelun tuloksia kisatilanteessa ja hakea lisää motivaatiota kevään treeneihin. Samalla kisasta saatavilla rankingpisteillä voi olla iso merkitys alkukauden kilpailumahdollisuuksiin.”, kilpailukoordinaattori Eero Kangasniemi kertoo.

Kisasta odotetaan jälleen kovatasoista.  Kuten aikaisempina vuosina, myös vuoden 2019 kilpailussa tullaan näkemään useita joulutaukoaan viettäviä college golf-pelaajia. Kilpailu antaakin hyvän mahdollisuuden mitata omaa tasoaan sellaisille suomalaisille, joiden suunnitelmissa on golfin ja opiskelun yhdistäminen Yhdysvalloissa.

FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen Golfliiton sekä Andalusian Golfliiton kanssa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja muun muassa majoituspaketeista: Golfbox