SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Hae mukaan 7­.–9.-luokkalaisten golfin yläkoululeiritykseen

Kilpagolf18. Elokuuta 2017

Golfin valtakunnallinen yläkoululeiritys jatkuu Vierumäellä syksyllä 2017. Mukaan voi hakea 31.8. asti.

Golfin yläkoululeiritys on urheiluakatemioiden, valmennuskeskusten ja Golfliiton johtama ja toteuttama leirityskokonaisuus, johon haetaan mukaan tavoitteellisesti golfia harrastavia ja kilpailullisesti aktiivisia (7–9 luokka) tyttöjä ja poikia. Leiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa.

Leiritysten vastuuvalmentaja toimii Juha Skyttä, ja yläkoululeiritysten sisällöt on rakennettu Golfliiton valmennuslinjan mukaisesti.

Yläkoululeirityksen tavoitteena on tukea ja tehostaa huipulle pyrkivien urheilijoiden valmennusta ja opiskelua. Painopistealueina ovat golfin lajitaidot, fyysinen kehittyminen, koulu/opiskelu ja elämänhallintataidot. Leirien sisältö koostuu muun muassa yksilöllisen lajiosaamisen, monipuolisen taitavuuden ja nopeusominaisuuksien kehittämisestä, oheisharjoittelusta, elämäntapa- ja urheilijataitojen kehittämisestä sekä tavoitteiden asettamisen opetuksesta.

Pääsyvaatimuksena mukaan pääsemiselle on vähintään Future Tourin tai Junior Challenge Tourin pelioikeus. Leirityksen tasoitusraja ovat seuraavat:

7.-luokkalaiset: 16
8.-luokkalaiset: 12
9.-luokkalaiset: 8

Ensimmäiset leirit järjestetään Vierumäen urheiluopistolla lokakuun alussa. Leirityksen hinta on 65 €/vrk pitäen sisällään valmennuksen, majoituksen ja ruokailut.

Lue lisää Golfin yläkoululeirityksestä
Hae mukaan 7.-luokkalaisten yläkoululeiritykseen
Hae mukaan 8.–9.-luokkalaisten yläkoululeiritykseen

Yhteyshenkilö

Juha Skyttä
Suomen Golfliiton liittovalmentaja
040 733 0294
juha.skytta@golf.fi