SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Wikström ja Teittinen EGA:n toimikuntiin

GolfliittoKilpagolf17. Marraskuuta 2015

EGA vahvisti vuosikokouksessaan toimikuntiensa uudet kokoonpanot.

Euroopan golfliiton EGA:n vuosikokouksessa Skotlannissa vahvistettiin EGA:n toimikuntien jäsenet seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Suomesta valittiin edustajat kahteen toimikuntaan. Tasoitus- ja course rating -toimikuntaan valittiin Golfliiton kilpailukoordinaattori Mika Wikström ja kilpailutoimikuntaan liittotuomari Arto Teittinen.

Mika Wikström on ollut aiemmin neljän vuoden ajan EGA:n kilpailutoimikunnassa ja toiminut useissa EM- kilpailuissa tuomarina ja kilpailunjohtajana. Wikström on yhdessä Teittisen kanssa vastannut suomalaisen golftuomareiden koulutusjärjestelmän kehittämisestä nykyiselle korkealle tasolle.

EGA:n tasoitus- ja cours rating -toimikunnalla on edessään merkittävä hanke tulevina vuosina, kun maailmassa olevat seitsemän erilaista tasoitusjärjestelmää pyritään yhdistämään yhdeksi maailmanlaajuiseksi järjestelmäksi.

Arto Teittinen tulee johtamaan ja tuomaroimaan yhdessä EGA:n kilpailutoimikunnan muiden jäsenten kera kanssa 2-3 EGA:n hallinnoimaa Euroopan mestaruuskilpailua vuosittain. Uusi luottamustehtävä on luonnollista jatkumoa, sillä Teittinen on toiminut tuomarina US Openissa, The Open Championshipissä, amatöörien MM- ja EM-kilpailuissa sekä luonnollisesti Suomessa pelattavissa merkittävimmissä kilpailuissa, joissa hän on toiminut myös kilpailunjohtajana.