SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Tutustumispäiviä, tubettajia ja kaverigolfia – Golfviikko on vauhdissa

Aloita golfGolfliittoPelaajalleSeuroille5. Kesäkuuta 2017

Kansallinen Golfviikko käynnistyi tänään koko maassa. Viikon ohjelmatarjonta on runsasta ympäri maata, sillä teemaviikkoon ottaa osaa selvästi yli puolet maamme golfkentistä.

Kokosimme muutamia teemaviikon tärppejä eri puolilta Suomea.

Maanantai 5.6.

Viipurin Golfin Kahilanniemen kentällä Lappeenrannassa pääsee kokeilemaan golfia maanantaista alkaen joka päivä, ja vieläpä pron opastuksella.
Hartolassa viikko käynnistyy puolestaan Koko Itä-Häme golfaa päivällä, joka saa jatkoa myös viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina.

Tiistai 6.6.

Koko Nurmijärvi Golfaa -tapahtuma kutsuu kaikki nurmijärveläiset ilmaiseen ja ohjattuun tutustumisiltaan Nurmijärven Golfkeskukseen. Tapahtuma järjestetään illalla klo 17:30–19:30.

Wiurila Golf & Country Clubilla Halikossa on puolestaan nuorison kaveripäivä. Wiurilan juniorit voivat tuoda kaverinsa seuran harjoituksiin tutustumaan lajiin.

Kalajoella lajiin pääsevät puolestaan tutustumaan yli 50-vuotiaat naiset ja miehet. Pelaamista pääsee kokeilemaan par 3 -kentälle.

Keskiviikko 7.6.

Vuokatin Katinkulta Golfin Vuokatti-kentällä järjestetään koko perheen golftapahtuma, jossa ohjelmassa on muun muassa golfaiheisia rasteja ja kasvomaalausta. Par 3 -kentällä on mahdollisuus kokeilla pelaamista opastetusti.

Porin Yyterissä golfista kiinnostuneille tarjoutuu puolestaan mahdollisuus päästä jopa kentälle pelaamaan kaverin kanssa, pelimuotona on aloittelijaystävällinen scramble.

Torstai 8.6.

Kouvolan Koski-Golfissa Golfviikon kohokohtiin kuuluu avoin junioritapahtuma klo 12–17. Menossa on mukana muun muassa joukko tunnettuja tubettajia sekä toukokuun Golflehden kannessakin komeillut JVG:n Jare Brand.

Siuntiossa Pickalan pikkukentällä järjestetään klo 18–20 Kaveri mukaan -tapahtuma, jossa voi harjoitella lähipeliä opastetusti. Mailoja voi tarvittaessa lainata paikan päältä.

Perjantai 9.6.

Perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan golfia Uudenkaupungin Golfklubin puuhapäivässä klo 15–16. Lasten Puuhagolf on suunnattu 4–7 vuotiaille golfarinaluille.

Golf-Porrassalmella Mikkelissä on perjantaina avoimet ovet vierailijoille. Päivän aikana pääsee muun muassa tutustumaan kenttään.

Lauantai 10.6.

Vihti Golfissa golfaa lauantaina klo 10–13 koko perhe. Avoimien ovien päivänä golfin eri osa-alueisiin voi tutustua ohjatusti eri pisteissä.

Avointen ovien päivä on myös kaupungin urheilupuiston syleilyssä sijaitsevan Salo Golfin kentällä. Lajiin voi tutustua ohjatusti klo 10–14, harjoitusalueelta mukaan saa myös kahvilipukkeen klubiravintolaan.

Sunnuntai 11.6.

Golfviikko huipentuu monilla kentillä Naisten Sunnuntaihin. Golfviikon teemana on tänä vuonna naisten golf, ja Kaveri mukaan – golf tutuksi -tapahtumia järjestetään ympäri maata.

Viimeistään sunnuntaina kannattaa suunnata myös Vihdin Hill Siden kentälle katsomaan naisten huippugolfia. LET Access Series -kiertueen Evli Ladies Finnish Openissa on vuorossa päätöspäivä, jonka voittokamppailussa nähdään toivottavasti myös suomalaisväriä.

Katso Golfviikon seurakohtainen ohjelmatarjonta Golf.fi:n Golfviikko-alasivulta.