SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Talenttiryhmän valintaleirin ilmoittautuminen on avattu

GolfliittoKilpagolf14. Syyskuuta 2017

Vierumäellä syys–lokakuun vaihteessa järjestettävälle leirille on mahdollista ilmoittautua 20.9. asti.

Suomen Golfliiton Talenttiryhmän valintaleiri järjestetään Vierumäellä 29.9.–1.10.2017.
Kutsun leirille saavat kaikki vuosina 2003–2006 syntyneet pelaajat, jotka ovat olleet mukana talenttiryhmässä vuonna 2017 sekä pelaajat, jotka ovat pelanneet vähintään 5 kilpailukierrosta Catmandoo Future Tourilla, Junior Challenge Tourilla tai Finnish Junior Tourilla.

Talenttiryhmä on Suomen Golfliiton valmennusjärjestelmän ensimmäinen porras. Ryhmä aloitti toimintansa loppuvuodesta 2010. Sen jälkeen Talenttiryhmässä mukana olleet pelaajat ovat saavuttaneet useita kansainvälisiä turnausvoittoja.

Talenttien valmennusryhmän päätavoitteena on opiskella kilpagolfarin elämää ja saada ensikosketus kansainväliseen kilpagolfiin. Lajitaidoissa tässä iässä osaamisen harppaukset tapahtuvat nopeasti, kun pelaajat oppivat harjoittelemaan suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti.

Golfin perusteet, lähipeli ja pelin ymmärtäminen ovat valmennuksen keskiössä. Fyysinen harjoittelu on monipuolista, ja painottuu nopeuteen ja liikkuvuuteen.

Sitovat ilmoittautumiset 20.9.2017 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/Talenttiryhman_valintaleiri_0272

Ilmoittautuneille lähetetään leiriohjelma ja testiohjeistus. Leirillä testataan lajitaitojen lisäksi pelaajien fyysisiä ominaisuuksia. Osallistumismaksu 260€ (sisältää täysihoidon, green feet, harjoituspallot, tilat).

Lisätiedot:
Juha Skyttä
+358 40 7330 294
juha.skytta@golf.fi