SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Suomen Golfliiton hallitukseen kaksi uutta jäsentä

GolfliittoPelaajalleSeuroille25. Marraskuuta 2017

Suomen Golfliiton hallitukseen valittiin syyskokouksen yhteydessä Osmo Ruuska ja Rauno Pusa.

Suomen Golfliitto ry:n syyskokous pidettiin lauantaina 25.11. Kalastajatorpalla Helsingissä. Kokouksessa Golfliiton hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä erovuorossa olleiden Elisabeth Spåren ja Harri Marjalan tilalle.

Hallitukseen valittiin Uudenmaan edustajana Rauno Pusa (TGK) ja Itä-Suomen edustajana Osmo Ruuska (Tarina).

”Tarina on Itä-Suomen alueen suurin seura. Meiltä ei ole ollut edustusta Suomen Golfliiton hallituksessa pitkään aikaan ja kun minua pyydettiin asettumaan ehdolle, päätin aikani asiaa pohdittua suostua”, Tarinagolfin toimitus- ja toiminnanjohtaja Ruuska kommentoi.

”Golfissa on nyt käsillä jonkinlainen murroskohta. Kysymys on siitä, miten saadaan laji hyvään kasvuun Suomessa. Sitä ei voi tehdä yksittäinen seura, vaan koko toimiala yhdessä Suomen Golfliiton johdolla. Siinä kehityksessä olen mielelläni mukana. Hallituksessa sitten katsotaan, mikä oma rooli tulee olemaan”, Ruuska puntaroi.

Hiljattain Sarfvik Golfin toimitusjohtajan paikalta eläköitynyt Rauno Pusa kertoo miettineensä pitkään lähtemistä mukaan luottamustoimeen.

”Olen vuosikausia halunnut vaikuttaa ja olla mukana, kun Golfliitto astuu askeleen eteenpäin. Kun Hanna Hartikainen valittiin puheenjohtajaksi, tajusin että muutoksen hetki on nyt. Uudet tuulet puhaltavat, ja nyt on se hetki, jolloin haluan olla mukana”, myös Suomen golfjohtajien yhdistyksen FGMA:n puheenjohtajana ja Keimola Golfin toimitusjohtajana toiminut Pusa sanoo.

Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Hanna Hartikainen (HGK), varapuheenjohtaja Timo Santavuo (PGK), Antti Peltoniemi (EPG), Jyrki Nykänen (HSGC), Marko Leiviskä (OGK) ja Petri Hurri (NRG). Hallituksella ei ole varajäseniä.

Syyskokouksessa hyväksyttiin yksimielisesti Suomen Golfliiton toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2018.