SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Sporttiturva ja Terveysmestari – golfarin asialla

Golfliitto15. Kesäkuuta 2019

Golfarilla on vakuutukset kunnossa

Suomen Golfliiton jäsenseurojen kaikki jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet on vakuutettu Pohjola Sporttiturvalla, jota myös yli 80 muuta urheilun lajiliittoa suosittelee jäsenilleen – eikä syyttä.

– Olemme kehittäneet Sporttiturvaa nimensä mukaisesti urheilun ehdoilla ja sen korvauspiiri onkin poikkeuksellisen laaja, kertoo urheilupäällikkö Ari Koski Pohjola Vakuutuksesta.

Yksi merkittävimmistä uudistuksista koskee kaiken ikäisiä golfareita: enää ei loukkaantumisen tarvitse aiheutua ulkoisesta tekijästä vaan äkillinen tapahtuma, esim. voimaponnistus riittää. Golfin harrastamisen terveyshyödyt ovat hyvin tiedossa ja loukkaantumisiakin sattuu moneen muuhun lajiin verrattuna vähän, mutta varsinkin varttuneemmalla iällä vahinkotapahtumat liittyvät juuri sellaisiin tilanteisiin, joissa perinteisten vakuutusten edellyttämää ulkoista tekijää ei ole. Kyse voi olla voimanponnistuksesta aiheutuvasta revähdyksestä vaikka jo lämmittelyvaiheessa, liukastumisista tai vaikkapa akillesjännevammasta. Myös olkapäävammat korostuvat jossain määrin 50+ ikäryhmissä.

– Pohjola Sporttiturva mahdollistaa poikkeuksellisen sujuvan hoitoketjun Pohjola Sairaalassa ja muilla hoitolaitoskumppaneillamme, korostaa Koski.

Vahingon sattuessa golfareiden apuna on Pohjola Terveysmestari -palvelu vuoden jokaisena päivänä klo 7-23. Soittamalla numeroon 0100 5225 saa asiantuntija-apua kaikissa tilanteissa ja ohjauksen tarvittaessa etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle, samalla voi saada myös korvauspäätöksen.

Kaiken voi korvata, paitsi elämän. Myös holarin!

Pohjola Vakuutuksen suosittu hole-in-one on saatavana myös alkaneelle kaudelle hintaan 19,50 e. Se korvaa ”vahingon” sattuessa etiketin mukaiset juomatarjoilut 500 euroon saakka.

WGC Finland Oy:n markkinoiman vakuutuksen saat täältä:

https://www.lyyti.fi/reg/HOLE_IN_ONE_VAKUUTUS_2018_2987