SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Räppärit vihkivät lapsia golfin saloihin Koski Golfissa

Aloita golfGolfliittoPelaajalleSeuroille10. Kesäkuuta 2017

Koski Golfin junnuleirillä green cardit kirjoitettiin myös kahdelle rap-artistille ja yhdelle tubettajalle.

Jo perinteeksi muodostunutta kansallista golfviikkoa vietetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja viikko on myös suosittu juniorileirien ajankohta. Koski Golf järjesti tänäkin vuonna kaikille junioreille avoimen golfkoulun, jossa oli mukana golfkummeja kotimaisen viihdetaivaan huipulta.

Golfkouluun osallistui kolmisenkymmentä lasta, joille laji oli ennestään täysin uusi. Nelipäiväisen tapahtuman aikana golf näyttäytyi monessa muodossa: pelattiin futisgolfia, frisbeegolfia, leikittiin, kisailtiin ja vietettiin hauskaa aikaa yhdessä.

Koski Golf tarjoaa erittäin hyvät puitteet monipuoliseen tekemiseen lapsille ja nuorille, sekä koko perheelle. Entisen jalkapalloilijan ja kotikylän oman pojan Sami Hyypiän vihkimä futisgolf-kenttä oli sekin kovassa käytössä golfkoulun aikana.

Tubettaja Iinapsin käsitys golfista muuttui leirin aikana.

Golfkoulun kummeina paikalla nähtiin rap-artistit JVG-yhtyeestä tuttu Jare, SMC Lähiörotista tunnetut TonoSlono ja Avionin Prinssi, sekä Tubettaja Iinaps.

Kummeista Jarea golfkärpänen on puraissut jo tovi sitten ja kierroksia kesällä kertyy jo melkoinen määrä. Muut kummit suorittivat golfkoulun lomassa Green Card -kurssin ja lähtivät kotiin hymyssä suin uunituoreet kortit taskussaan.

TonoSlono ja Avionin Prinssi koukuttuivat lajiin niin paljon, että hankkivat pelivälineet ja liittyivät heti Koski Golfin jäseniksi. Räppärit kertoivat jopa nukkuneensa golfhanska kädessään.

Tubettaja Iinaps, omalta nimeltään Iina Lehtimäki, kertoi, että ennakkokäsitys golfista oli kovin elitistinen ennen golfkouluun osallistumista. Neljän päivän aikana käsitys kuitenkin muuttui paljon positiivisemmaksi.

JVG:n Jare ojentaa todistuksen leirin suorittamisesta leiriläiselle.

Iina kertoi julkaisevansa tapahtumasta videon omalle Youtube- kanavallaan, jossa hänellä on seuraajia lähes 87 000 sekä Instagram-tililleen, jossa seuraajia on 44 000.

Golfkoulun viimeisenä päivänä suoritettiin joukkuekilpailu, joka koostui koulun aikana aiemmin opituista taidoista ja pelatuista peleistä. Golfkoulun todistukset jaettiin kummien toimesta, joihin he kirjoittivat nimikirjoituksensa. Todistusten jaon jälkeen golfkoulu huipentui räp-kummien vetämään keikkaan Koski Golfin klubin terassilla.

Teksti: Taru Väisänen ja Sami Övermark