SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Nurmijärvi ja Pickala aloittivat terävimmin joukkue-SM-kilpailuissa

GolfliittoKilpagolf21. Kesäkuuta 2017

Nurmijärven ammattilaispelaajat esittivät hyviä otteita ensimmäisen päivän aikana.

Nurmijärven Golfklubin miehet olivat parhaalla pelipäällä joukkue-SM-kilpailujen avauspäivänä Espoossa. Yhteistuloksessa -1 oleva Nurmijärvi repäisi avauspäivän foursomen ja fourballin aikana jo kohtuullisen tuntuvan kuuden lyönnin kaulan toista sijaa jakaviin Vuosaari Golfiin ja Nokia River Golfiin (+5).

Nurmijärven Golfklubin ammattilaiskaksikko Ossi MikkolaHenri Satama pelasi aamun foursomessa loistavaa peliä. Tuloksen 69 pelanneet Mikkola ja Satama olivat viisi lyöntiä parempia kuin toiseksi parhaan tuloksen pelanneet Vuosaari Golfin Janne Martikainen ja Oscar Darlington. Nurmijärven toinen foursome-pari, Eemeli JärvinenTeemu Järvinen, ei ollut aamulla aivan parhaimmillaan, vaan heidän tuloksekseen tuli 80 lyöntiä. Järviset kuitenkin paransivat peliään huomattavasti iltapäivän fourballissa, jossa he pelasivat päivän kolmanneksi parhaan tuloksen, 69. Kun Mikkola ja Satama pelasivat myös samanlaisen 69 lyönnin kierroksen, oli avauspäivä Nurmijärven osalta varsin hieno esitys. Fourballissa parhaat tulokset, 68 lyöntiä, kirjattiin Nokia River Golfille (Erik MyllymäkiEero Myllymäki) ja Pickala Golfille (Kristian KulokorpiPerre Papunen).

Naisten kilpailussa kärkitila on Pickala Golfin hallussa yhden lyönnin turvin. Katri Hynnisen, Katja Riipin ja Ida Horttanaisen muodostaman Pickalan joukkueen kokonaistulos foursomen ja fourballin jälkeen on +8. Espoo Ringside Golf on toisena (+9) ja Golf Talma (+13) kolmantena.

Joukkue-SM-kilpailujen toisena kilpailupäivänä on ohjelmassa henkilökohtainen lyöntipeliosuus. Torstain pelit alkavat yhteislähdöllä kello 8.30.