SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Nurmijärven Golfklubi ja Golf Talma parhaat seurajoukkueet

GolfliittoKilpagolf22. Kesäkuuta 2017

Ossi Mikkola ja Krista Bakker pelasivat päivän parhaat tulokset.

Ilo oli ylimmillään Nurmijärven Golfklubin (+3) miehillä ja Golf Talman (+18) naisilla, kun he pokkasivat kultamitalit Espoossa pelatuissa joukkue-SM-kilpailuissa. Miesten sarjan muut mitalistit olivat Vuosaari Golf (+9) ja Nokia River Golf (+13). Naisten hopea ojennettiin Espoo Ringside Golfille (+24), ja pronssia saavutti Pickalan (+29) joukkue.

Nurmijärven Ossi Mikkola pelasi keskiviikkona hienosti, ja sama meno jatkui myös torstain lyöntipeliosuudella. Mikkola pelasi päivän parhaan tuloksen, 69 (-3). Toinen parin alitus, 71 (-1), nähtiin Peter Erofejeffiltä, joka pelasi Espoo Ringside Golfin joukkueessa.

Mikkolan huippukierros oli tärkeässä roolissa kokonaiskilpailun kannalta, vaikka mies ei halunnutkaan ottaa liian isoa kunniaa itselleen kultamitalista.

”Meidän nuorempi katras suoriutui todella hyvin. Järvisen Eemeli ja Teemu pelasivat hyvää golfia. Olen totta kai tyytyväinen myös minun ja Sataman Henkan suorituksiin”, Mikkola kiitteli kilpailun jälkeen.

Omaa torstain huippukierrostaan Mikkola luonnehti tasaiseksi kierrokseksi, jossa ei tapahtunut mitään isompia virheitä.

”Oli hyvä kierros, enkä tehnyt yhtään bogeja. Mutta putteja oli vaikea saada sisään”, Mikkola sanoi.

Mikkola sanoi vielä lopuksi, että voitonjuhlat jäävät tällä kertaa väliin, sillä kaikki suuntasivat pikaisesti juhannuksen viettoon omiin suuntiinsa.

Golf Talman Anna Kuitunen pelasi omien sanojensa mukaan ”stediä” peliä torstaina.

Naisten kilpailussa Golf Talma oli murskaavan ylivoimainen torstain peleissä. Espoo Ringside Golfin väreissä pelannut Krista Bakker (-2) pelasi naisten kisan parhaan tuloksen, mutta seuraavana tuloslistalla olikin kolme Golf Talman pelaajaa järjestyksessä Ursula Wikström (+2), Nicola Fall (+3) ja Anna Kuitunen (+6). Talman voitokkaassa joukkueessa pelasi myös Jenni Soikkeli.

Kuitunen tiivisti Golf Talman kultajoukkueen salaisuuden.

”Meillä jokainen pelaaja onnistui todella hyvin. Ja jos ei onnistuttu, niin toinen aina paikkasi siinä kohtaa.”

Talmassa kilpagolfia arvostetaan korkealle, ja Kuitunen sanoikin, että heidän edesottamuksiaan uutisoidaan seuran sisällä aktiivisesti.

”Ja toivotaan, että sieltä mitalikahvitkin tulisi”, Kuitunen vihjasi.

Talman naisilla oli kovin samanlaisen voitonjuhlat kuin Nurmijärven miehillä.

”Lähdemme kaikki juhannuksen viettoon”, Kuitunen sanoi koko joukkueen puolesta.