SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

MM-hiihdoissa golfareiden kokoontumisajot – lajiliitot tekevät yhteistyötä Lahdessa

GolfliittoPelaajalleSeuroille13. Tammikuuta 2017

Golfarit saavat kisojen "supersunnuntain" normaalihintaisista pääsylipuista 15 % alennuksen.

Lajiliittojen välinen yhteistyö tiivistyy ja saa uusia, yleisölle näkyviä muotoja helmikuussa järjestettävissä Lahden MM-hiihdoissa. Golfliitto ja Lahti2017 ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on pitää suomalaiset liikkeellä sekä talvella että kesällä. Tarkoituksena on tutustuttaa MM-kisoissa vierailevat ja kisoja seuraavat suomalaiset hiihdon ystävät golfiin sekä saada golfia harrastavat suomalaiset hiihdon MM-kisoihin Lahteen.

Golfliiton ja golfhenkisten ihmisten päivää MM-kisoissa vietetään sunnuntaina 26. helmikuuta, jolloin ohjelmassa ovat parisprinttien karsinnat ja finaali, yhdistetyn joukkuemäki sekä mäkihypyn sekajoukkuekilpailu. Päivän aikana Salpausselän maisemissa on luvassa erilaista golfaiheista ohjelmaa.

Golfliiton jäsenet saavat sunnuntain kisapäivälle 15 prosentin alennuksen kaikista normaalihintaisista pääsylipuista (ei Maasto & Monttu -lippukategoria). Etu on voimassa 13.1.–27.1. välisenä aikana ja edun voi lunastaa tämän linkin kautta.

Golfliiton jäsenet saavat lisäksi itselleen ja yritykselleen sunnuntaille 26.2. kymmenen prosentin alennuksen Salppurin Salonki VIP-tuotteesta.  Etu on voimassa 13.1.–27.1. välisenä aikana tehtyihin varauksiin. Etu koskee vain uusia varauksia.

Varaukset ja tiedustelut osoitteesta info@starsquad.fi. Edun lunastamiseksi tilauksen yhteydessä on mainittava alennustunnus ”EAGLE2017”. Juhlakisojen VIP-tarjontaan voi tutustua tästä.

MM-kisat järjestetään Lahdessa jo seitsemättä kertaa. Lahti on isännöinyt hiihdon MM-kisoja useammin kuin mikään muu paikkakunta.