SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Huipputason valmentajakoulutusta Suomessa lokakuussa

GolfliittoKilpagolf20. Syyskuuta 2017

Suomen Golfliitto järjestää vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja kehittävän kommunikologia-koulutusmoduulin Helsingissä 20.–25. lokakuuta.

Suomen Golfliitto järjestää vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja kehittävän huipputason Kommunikologia-koulutusmoduulin Helsingissä perjantaina 20.–keskiviikkona 25. lokakuuta 2017.
Katso tarkempi kuvaus koulutuksesta.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti golfvalmennuksen parissa toimiville henkilöille, mutta sitä suositellaan kaikille, jotka toimivat ihmisten ja muutosprosessien kanssa.

Kouluttajina toimivat norjalaiset Jorun Sjøbakken ja Truls Fleiner. Lisätietoja: www.kommunikologi.no/en/

Suomen Golfliiton päävalmentaja Fredrik Jendelid on opiskellut kommunikologiaa laajasti ja soveltanut sitä työssään pitkään.

”Se on erittäin käyttökelpoista kaikille, jotka ovat työssään tekemisissä ihmisten ja muutoksen kanssa”, hän sanoo.

”Monesti esimerkiksi törmätään tilanteeseen, jossa on muutosta etsivä ihminen, vaikkapa golfari joka haaveilee svingiremontista, ja asiansa osaava valmentaja, jotka eivät kuitenkaan löydä yhteistä tapaa tiedon välittämiseen ja muutoksen aikaansaamiseen. Viesti jää välittymättä ja oppiminen vaikeutuu”, Jendelid kuvailee.

Hänen mukaansa kommunikologia on hyvin suosittu metodi esimerkiksi Ruotsissa ja Norjassa. Suomessa koulutusta ei ole ollut aikaisemmin saatavilla.

Koulutus koostuu neljästä perusmoduulista ja kolmesta syventävästä moduulista. Suomessa järjestetään 1. moduuli, ja kiinnostuksesta riippuen mahdollisesti myös muita moduuleja.

”Communicology is the study of the structure and dynamics of communication and change, when all experiences and all human behaviour is defined, understood and studied as communication.”

”Communicology is the study of common factors in successful change work.”

Ilmoittautuminen:
https://www.lyyti.in/COMMUNICOLOGY_EDUCATION_2017__MODULE_1_3097

Tiedustelut:
Juha Juvonen 040-5615863 tai
Fredrik Jendelid 0400-278975