Golfliitto |
10.6.2017

Golfviikko huipentuu Naisten sunnuntaihin

Naisten sunnuntai järjestetään jo 18. kerran. Kaveri mukaan – Golf tutuksi! -tapahtumissa lajia jo harrastavat golfarit voivat tuoda kentälle golfin aloittamisesta kiinnostuneita ystäviään.

Tänä vuonna naiset ovat Kansallisen Golfviikon tähtiä. Oletpa sitten pidempään lajin parissa viihtynyt tai vasta aloittamisesta haaveileva pelaaja, toivotamme sinut mukaan kesän iloisiin tapahtumiin.

Golfviikko tarjoaa loistavan tilaisuuden tuoda ystävä, naapuri tai perheenjäsen mukaan tutustumaan golfin upeaan maailmaan innostavien tapahtumien puitteissa.

Monissa seuroissa on sunnuntaina avoimet ovet ja golfiin pääsee tutustumaan ilmaiseksi. Tervetulleita ovat kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Esimerkiksi Kaveri mukaan – Golf tutuksi! -tapahtumia järjestetään yli 60 kentällä ympäri maan. Tule mukaan kaverisi kanssa ja anna hienolle lajille mahdollisuus ihastuttaa hänet!

Katso lista Golfviikon tapahtumista osoitteesta golf.fi/golfviikko/

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.