SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliitto vahvistaa organisaatiotaan

GolfliittoSeuroille16. Helmikuuta 2018

Suomen Golfliitto vahvistaa organisaatiotaan ja on rekrytoinut liiton kenttäasiantuntijaksi Jari Koivusalon ja myynti- ja markkinointiasiantuntijaksi Kimmo Rantamäen.

Jari Koivusalo, s. 1962, aloittaa tehtävässään 13.3. 2018 ja keskittyy golfkenttien rakentamiseen, ylläpitoon, turvallisuuteen ja ympäristöasioihin liittyviin asiantuntijapalveluihin. Hän koordinoi eri teknisten alueiden alueellista asiantuntijaverkostoa ja toimii yhteistyössä muiden toimialajärjestöjen kanssa.

Koivusalo siirtyy kenttäasiantuntijan toimeen Katinkulta Golfin toimitusjohtajan tehtävistä. Hän on pohjakoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja suorittanut golfkenttäarkkitehtitutkinnon (MSc in Golf Course Architecture) Skotlannissa ja golfkenttämestarin erikoisammattitutkinnon Kainuun Ammattiopistossa.

Myynti- ja markkinointiasiantuntijana 26. 2. 2018 aloittava Kimmo Rantamäki, s. 1977, vastaa Suomen Golfliiton yhteistyökumppanuuksien, tapahtumien, liiton markkinointikanavien ja yksittäisten projektien sekä hankkeiden tuotteistamisesta, myynnistä ja sopimusten mukaisten palveluiden tuottamisesta kumppaneille.

Rantamäki on koulutukseltaan tradenomi ja hänellä on myös oikeustieteellisiä opintoja. Hän harrastaa intohimoisesti golfia ja on pelannut salibandyä SM-sarjassa. Rantamäki on toiminut markkinointiviestinnän suunnittelijana, Club Operan isäntänä ja projektipäällikkönä Savonlinnan oopperajuhlilla.  Lisäksi hän on työskennellyt Suomen Kansallisoopperan ja -baletin markkinointiviestinnän suunnittelijana ja kokemusta on kertynyt myös copywriterina mainostoimistoissa 7 vuoden ajalta.

Lisätietoja:

Suomen Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen, puh. 0400 722 876.