SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfliiton uusi puheenjohtaja valitaan lauantaina

GolfliittoPelaajalleSeuroille25. Marraskuuta 2016

Helsingissä järjestettävässä liittovaltuuston kokouksessa päätetään henkilövalintojen lisäksi mm. toimintasuunnitelmasta ja budjetista.

Suomen Golfliiton liittovaltuuston syyskokous järjestetään lauantaina 26.11. Valo-talolla Helsingin Pasilassa.

Golfliiton hallituksen puheenjohtajan valinnan lisäksi asialistan keskeisimmät kohdat ovat vuoden 2017 toimintasuunnitelman ja budjetin vahvistaminen sekä päätös jälkimmäiseen kiinteästi liittyvästä jäsenmaksun suuruudesta.

Liittohallituksen nykyinen puheenjohtaja Timo Laitinen (kuvassa) ilmoitti hyvissä ajoin, ettei ole käytettävissä tehtävään. Ehdolle on asettunut kaksi ehdokasta, Hanna Hartikainen ja Toni Laakso.

(Lue Toni Laakson ehdokkuuteen liittyvä haastattelu Golf.fistä)
(Lue Hanna Hartikaisen ehdokkuuteen liittyvä haastattelu Golf.fistä)

Normaaliin tapaan Liitovaltuuston kokous asetti vaalitoimikunnan, jonka tehtävänä on ollut kartoittaa ja haastatella ehdokkaat, ja laatia ehdotus puheenjohtajan valinnan pohjaksi.

Vaalitoimikunta on ehdottanut valittavaksi Toni Laaksoa. Vastaava toimintatapa on käytössä esimerkiksi Suomen Olympiakomitealla.

Kokouksessa valitaan myös hallitukseen edustajat seuraavalle kaksivuotiskaudelle erovuorossa olevien) Jyrki Nykäsen (Uusimaa), Antti Peltoniemen (Pohjanmaa) ja Hannu Ylinenpään (Pohjois-Suomi) tilalle.

Lisäksi seuraavaksi vuodeksi valitaan edustaja tehtävästään luopuvan Jyrki Aaltosen (Keski-Suomi) tilalle.

Kokouksen päätöksistä tiedotetaan tuoreeltaan Golf.fissä lauantaina iltapäivällä.